News Flash:

Cod galben de viscol in regiunea Moldovei

11 Decembrie 2017
835 Vizualizari | 0 Comentarii
viscoll

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o avertizare nowcasting Cod galben de viscol, valabila in zone montane din trei judete aflate in Transilvania, respectiv in doua judete din Moldova.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 9:00, in judetele Sibiu, Covasna si Brasov, la altitudini de peste 1.700 de metri, vantul va prezenta intensificari de peste 80-90 km/h, spulberand zapada, anunta Agerpres.

De asemenea, in judetele Neamt si Suceava, pana la ora 8:00, la peste 1.700 de metri altitudine, vantul va avea intensificari ce vor atinge si depasi 100 km/h, spulberand si viscolind zapada, iar trecator se vor semnala ninsori slabe.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.

Vreme in schimbare in aceste zile la Iasi. Averse spre sfarsitul saptamanii

Astazi la Iasi, vremea va fi in general inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 1 grad Celsius si o maxima de 5 grade Celsius. Dimineata pot aparea nori, in timp ce la pranz ar fi mai mult soare. In schimb, vantul va sufla cu putere, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

Maine, 12 decembrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 0 grade Celsius si o maxima de 11 grade Celsius. In cea mai mare parte a timpului, cerul va fi senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata.

Mijlocul saptamanii va aduce o usoara schimbare a vremii. Miercuri, 13 decembrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 3 grade Celsius si o maxima de 10 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

In schimb, joi, 14 decembrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de 6 grade Celsius. Pot aparea aversele in cursul diminetii, in timp ce vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata. Sfarsitul saptamanii va aduce o vreme in schimbare.

Vineri, 15 decembrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 4 grade Celsius si o maxima de 9 grade Celsius. Dimineata pot aparea nori, in timp ce la pranz va fi mai mult soare. Vantul va sufla insa cu putere, iar spre seara pot aparea averse.

Sambata, 16 decembrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 7 grade Celsius si o maxima de 9 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar spre seara pot aparea din nou averse. Duminica, 17 decembrie, vremea va fi mult mai urata. S

e vor inregistra averse pe intreg parcursul zilei, in timp ce temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 3 grade Celsius si o maxima de 9 grade Celsius. Vantul va sufla moderat, spre seara fiind sanse chiar si de lapovita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005040 (s)