News Flash:

Cod galben de NINSORI si VISCOL

27 Decembrie 2014
527 Vizualizari | 0 Comentarii
Manevrele navelor au fost suspendate, în cursul nopţii de vineri spre sambătă, în toate porturile constănţene, din cauza vantului puternic, ce suflă la rafală cu viteze de 70 - 80 km/h, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 Potrivit autorităţilor portuare, operaţiunile au fost sistate în porturi, rând pe rând, începând cu Mangalia şi Constanţa Sud - fluvial, deoarece vântul suflă cu viteze de 60 - 70 km/h la ţărm, iar în larg poate atinge şi depăşi 80 km/h. Activitatea a fost apoi oprită şi în porturile Constanţa Nord şi Midia.


Tot din cauza vântului puternic a fost restricţionată şi deplasarea convoaielor de barje pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către portul Constanţa Sud - fluvial.


În această situaţie, pentru siguranţă, navele aflate în rada exterioară trebuie să stea cu motoarele pornite, evitând astfel intrarea în derivă.Totodată, vasele aflate la cheu trebuie să-şi întărească legăturile cu ţărmul, să asigure om de veghe şi trebuie să stea în permanenţă cu semnalele luminoase şi sonore în funcţiune. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 35 queries | Mysql time :0.041562 (s)