News Flash:

COD GALBEN de inundatii in mai multe judete

29 Martie 2015
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor (INHGA) a emis sambata seara o atentionare cod galben de inundatii. Fenomenle vizate sunt: scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie.
ATENTIONARE HIDROLOGICA PENTRU FENOMENE IMEDIATE. COD GALBEN
Scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE
Bazine afectate: Teslui, Beica, Mamu, Gemartalui
MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE:
Data: 28.03.2015 ora 21:30 – 29.03.2015 ora 10:00
Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe raurile din bazinele hidrografice: Teslui, Gemartalui (jud. Dolj si Olt), Beica si Mamu (judetele Valcea si Olt).
In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice.
Se impune urmarirea evolutiei situatiei hidrometeorologice in conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice, poluari accidentale pe cursurile de apa si poluari marine in zona costiera".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004833 (s)