News Flash:

Cod galben de ceata si polei in 4 judete din Moldova; ninsori moderate in alte 5 judete din Muntenia si Transilvania

19 Februarie 2017
979 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie
Meteorologii au emis, duminica, noi atentionari Cod galben de ceata si polei valabile in patru judete din zona Moldovei, iar alte cinci judete din Muntenia si Transilvania sunt vizate de ninsori moderate, in urmatoarele ore.
Potrivit site-ului Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), intre orele 9:30 si 12:00, in judete Iasi, Vaslui, Botosani si 
Neamt (zona de campie) sa vor semnala ceata, fenomen care determina scaderea vizibilitatii, local, sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, dar si conditii de polei.
De asemenea, intre orele 9:15 si 15:00, in judetele Hunedoara, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti si Valcea (zona de munte) se vor semnala ninsori, ceea ce va determina depunerea unui nou strat de zapada de peste 15 centimetri.
Atentionarile de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.
ORA 09.18 ANM: Cinci judete din Transilvania si Moldova, sub Cod galben de ceata, duminica dimineata
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, duminica dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in cinci judete din Moldova si Transilvania.
Potrivit meteorologilor, pana la ora 11:00, in zonele joase de relief ale judetului Harghita se va semnala ceata, fenomen care determina scaderea vizibilitatii, local, sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.
De asemenea, pana la ora 10:00, vor fi sub Cod galben de ceata si vizibilitate redusa mai multe localitati din judetul Maramures (Sighetu Marmatiei, Barsana, Budesti, Calinesti, Desesti, Giulesti, Ocna Sugatag, Oncesti si Vadu Izei), dar si din Cluj (Huedin, Ciucea, Izvoru Crisului, Negreni, Poieni, Sancraiu), iar pana la ora 9:30, localitati din judetele Iasi si Botosani.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006912 (s)