News Flash:

Cod galben de ceata in 7 judete din Transilvania si Moldova

23 Ianuarie 2017
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
ceata
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis luni o serie de atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in 7 judete din Transilvania si Moldova, pe durata urmatoarelor ore.
Potrivit meteorologilor, pana la ora 14:00, in zonele de campie a judetelor Alba, Sibiu si Mures, in zona de munte a judetului Harghita si pe intreg teritoriul judetelor Covasna si Brasov se va semnala ceata, fenomen ce va determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. De asemenea, in aceste regiuni se va semnala izolat depuneri inghetate.
De asemenea, pana la ora 14:00, in judetul Neamt (localitatile Roman, Bahna, Bargauani, Botesti, Cordun, Dochia, Doljesti, Dulcesti, Faurei, Gadinti, Gheraesti, Horia, Icusesti, Ion Creanga, Margineni, Moldoveni, Podoleni, Romani, Ruginoasa, Sabaoani, Sagna, Secuieni, Tamaseni, Trifesti, Valeni) se va semnala ceata, fenomen care va determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. In aceste localitati se va semnala depunere de chiciura.
Atentionarile de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005954 (s)