News Flash:

Cocktailuri Molotov langa sediul PSD Timisoara. Politia a inceput verificarile

1 Iunie 2018
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
psd

Politistii din Timis au inceput joi o ancheta, dupa ce persoane necunoscute au asezat mai multe sticle incendiare in apropierea sediului PSD Timisoara. Doua dintre acestea s-au spart din cauza caldurii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Timis, Aurora Voicila, politistii fac cercetari pentru identificarea autorilor.

Daca vor fi prinsi, acestia vor fi cercetati pentru amenintare.

"Este vorba despre trei sticle incendiare, care au fost puse in fata sediului PSD Timisoara si doua langa sediul PSD. Doua au fost sparte pentru ca s-au supraincalzit, nu sunt bunuri distruse, nu au fost afectata nicio persoana, nu a fost o explozie, iar politistii s-au sesizat din oficiu pentru amenintare si fac verificari in rem", a declarat corespondentului MEDIAFAx Aurora Voicila, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.


Initial, reprezentantii PSD Timis nu au putut fi contactati, apoi a reactionat Calin Dobra, presedintele PSD Timis.

”Condamn acest incident. In Timisoara nu am avut parte de astfel de evenimente. Sunt ferm convins ca este un incident izolat, am sesizat organele abilitate, Politia, si sunt ferm convins ca isi vor face treaba si vor si descoperi cine a provocat un astfel de incident, astfel incat sa descurajam continuarea acestor evenimente. Sunt camere de supraveghere in zona si sunt ferm convins ca Inspectoratul de Politie a avut acces la aceste camere si ii va descoperi pe cei care nu au alte lucruri de facut, decat sa provoace astfel de incidente”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Calin Dobra, presedintele PSD Timis.


timisoara aurora voicila timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006109 (s)