News Flash:

Coalitia de guvernare ii propune pe fostul judecator CCR, Tudorel Toader, la Justitie si pe Mihai Tudose la Mediul de Afaceri

22 Februarie 2017
887 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu4
Coalitia de guvernare PSD-ALDE il propune, miercuri, pe fostul judecator CCR, Tudorel Toader, pentru a ocupa postul de ministru al Justitiei, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea coalitiei. Totodata, social-democratul Mihai Tudose ar putea fi propus pentru a ocupa postul de ministru pe Mediul de Afaceri si Antreprenoriat. De asemenea, ministrul Energiei Toma Petcu ar putea fi remaniat.
Numirea lui  Tudorel Toader urmeaza a fi validata conform protocolului de functionare al coalitiei si de structurile de conducere ale PSD si ALDE si trimisa sefului statului.
Fostul judecator CCR, Tudorel Toader, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, intrebat despre eventuala sa nominalizare pentru a ocupa postul de ministru al Justitiei, ca trebuie asteptata ziua de miercuri, cand premierul va face oficial propunerea, el confirmand ca se va deplasa la Bucuresti.
Intrebat daca i s-a avansat propunerea de a prelua ministerul Justitiei si daca va fi nominalizat, de premierul Grindeanu, pentru acest portofoliu, Tudorel Toader nu a negat, dar nici nu a infirmat.

tudorel toader mihai tudose
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008382 (s)