News Flash:

Clubul Rotary Timisoara a castigat "Polonicul de Argint" la Noaptea Bucatorilor

9 Iunie 2014
532 Vizualizari | 0 Comentarii
Rotarienii din Timisoara, dar si din Szeged, Ungaria, au lasat deoparte afacerile, pixurile, calculatoarele, tabletele si telefoanele mobile si s-au intrecut la cratita, in aer liber, sambata, 7 iunie, la Noaptea Bucatarilor 2014, la Helios Sport Timisoara.
De la ora 17, rotarienii, organizati in echipe, si-au pus sorturile si caschetele de MasterChefi, au pregatit tigaile, legumele, mirodeniile, cratitele si ceaunele si s-au pus pe bacatareala. Desi era o temperatura de peste 30 de grade afara, ei si-au vazut de treaba si au muncit din greu pana catre ora 21, cand a avut loc premierea. Intrecerea a avut loc pe doua sectiuni: „Reteta favorita”, unde toate echipele au fost declarate castigatoare, si Concursul „Noaptea Bucatarilor”, unde cele cinci trupe s-au „batut” pentru Marele Trofeu, „Polonicul de argint”.
Bucatarii au avut la dispozitie: o bucata de carne, o masa de legume si condimente cu care si-au stabilit meniul. Pe langa gust, au fost punctate mai multe aspecte, printre care si creativitatea si modul de lucru.
Presedintele juriului a fost Tavi Trandafir, iar membri Mircea Stoian, Marius Popa (guvernator Lions) si Adela Ianasi. Bucataria a fost oferita de Sodexo, carnea de Selgros, condimentele de “Camara cu Mirodenii” si plusul de verdeata din locatie de Green Paradise.
Castigatorii au fost:
Marele Premiu “Polonicul de Argint” a fost castigat de echipa Clubului Rotary Timisoara.
Diploma pentru “Cel mai rapid bucatar” a primit-o Rotary Club Szeged.
Diploma de “Cel mai elegant bucatar” a mers la Erico Canata.
Diploma de participare a mai primit Rotary Cetate si “Camera cu Mirodenii”.
Cupa de Clestar a primit-o Rotaract Cetate Timisoara. sursa: Ziuadevest.ro

szeged ungaria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012920 (s)