News Flash:

Clipe grele pentru Cristina Spatar. Vedeta, cu lacrimi in ochi la TV

8 August 2017
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
cristina spatar
Cristina Spatar s-a emotionat astazi, la emisiunea Cool Summer Nights, din cauza reamintirii mamei sale.

Dupa ce si-a deschis o afacere cu confectii si urmeaza scoala de design vestimentar, Cristina Spatar este mai multumita si fericita ca niciodata.

Aceasta a declarat pentru Antena Stars ca anul 2016 a fost unul foarte dificil, nu a putut sa se concentrez pe activitatile pe care le avea de facut, nu a reusit sa scoata niciun single nou. Singura activitate care i-a oferit multa caldura si dragoste a fost timpul petrecut alaturi de copii. 

Dupa divortul-bomba, artista a dorit sa se retraga din viata publica pentru o perioada. Sustinerea oamenilor de pretutindeni nu a intarziat sa apara, acestia oferindu-i un sprijin si un gand bun.

Fiind o persoana emotiva, Cristina Spatar a realizat ca loc de impacare nu exista. "A fost o perioada foarte grea si foarte dura, dar a fost o palma care m-a trezit si ca trebuie sa privesc inainte", a spus artista.

"Cand mi-am pierdut mama, pentru mine acela a fost momentul cel mai dureros din viata mea. Mai dureros ca divortul, mai dureros ca orice. Si uite ca n-am murit. Si mi-am dorit tot timpul sa mor, sa ma duc la ea, dar asta se intampla acum 20 de ani. In cele din urma, Dumnezeu iti da putere sa mergi mai departe. Anul asta am scos un nou single", a declarat Cristina Spatar.

"(n.r. Mama) Stie prin ce trec, prin ce am trecut. Mama, sunt la emisiunea asta, am venit sa cant si incerc sa-mi stapanesc lacrimile! Ea stie ca o iubesc enorm si ca, intr-o zi, ne vom revedea",  a spus artista. 

cristina spatar cristina spatar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005207 (s)