News Flash:

CLIPE DRAMATICE PENTRU ANDRA!

16 August 2017
1603 Vizualizari | 0 Comentarii
andra

Lautarul decedat in urma tragicului accident rutier a cantat cu Andra la aceeasi nunta! Cristi Dragan a fost incantat de intalnirea cu cantareata: „Cunostinte noi cu oameni deosebiti”
Cristi Dragan, cantaret la clape din Arad, a murit in noaptea de duminica spre luni.


Cristi Dragan
a murit, la doar 39 de ani, in urma unui accident rutier. Potrivit aradon.ro, se pare ca accidentul a avut loc in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 02:00, la intrarea in oraşul Chisineu Cris dinspre Oradea. Victima se afla pe scaunul din dreapta fata, iar la volan se afla un barbat de 39 de ani, politist in cadrul IPJ Arad. Primele cercetari arata faptul că acesta a pierdut controlul asupra directiei de mers, intrand cu autoturismul intr-un copac.

 

In urma impactului violent, cei doi au fost proiectati in afara masinii, iar Cristian Dragan a decedat pe loc. Dragan era unul dintre lautarii cunoscuti din Banat, fiind solicitat sa cante, alaturi de trupa sa, la nunti si botezuri. Acum cateva saptamani, Dragan s-a intalnit cu Andra la o nunta, unde ambii au cantat, alaturi de fratele Andrei, Sandel. Dragan s-a fotografiat cu celebra cantareata si s-a declarat incantat de faptul ca a cunoscut-o. „Cunostinte noi cu oameni deosebiti”, a postat Cristi Dragan.



 



lautarul cristi dragan arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004753 (s)