News Flash:

Clipe de groaza pentru Andreea Tonciu. Aceasta a lovit un barbat pe trecerea de pietoni

2 Noiembrie 2014
1306 Vizualizari | 0 Comentarii
O clipa de neatentie a fost de ajuns pentru a se produce un accident stupid, care s-a soldat cu o victima, aflata, culmea, chiar pe trecerea de pietoni! Protagonista episodului sangeros a fost nimeni alta decat Andreea Tonciu, care nu a observat un barbat pe trecerea de pietoni si a intrat in plin cu masina in el.
Andreea Tonciu a fost cu capul in nori la propriu. Aflata la volanul bolidului sau, vedeta gonea spre o directie doar de ea cunoscuta in momentul in care s-a produs accidentul. In goana ei nebuna, bruneta nu a observat in timp util un pasager, care traversa strada regulamentar, si care, din pacate, a ajuns direct pe capota masinii, dupa care a aterizat violent pe asfalt.
Din pricina neatentiei si a vitezei, vedeta nu a mai putut evita impactul cu bietul pieton...A inceput sa urle, sa planga in hohote cand si-a dat seama ce a facut. Socul a fost cu atat mai puternic, cu cat victima a ramas fara suflare.
Speriata si cu ochii in lacrimi, Andreea Tonciu a alergat la victima, sperand probabil ca soarta nu a fost atat de cruda cu barbatul care in doar cateva secunde a cazut lat pe trecerea de pietoni, scrie spynews.ro.
In cel mai scurt timp, la fata locului a ajuns si un politist, care a luat-o la intrebari pe vedeta. Dupa ce a aflat cum s-au petrecut lucrurile, omul legii a vrut sa se convinga daca Andreea Tonciu a consumat bauturi alcoolice, din moment ce a generat un asemenea accident chiar pe trecerea de pietoni. 

andreea tonciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007652 (s)