News Flash:

Clinica de Dermatologie va avea un nou sediu

16 Mai 2015
1060 Vizualizari | 2 Comentarii
dermato
Mutarea Clinicii de Dermatologie de pe strada Marasesti, care in urma cu doi ani a provocat chiar proteste ale angajatilor, s-ar putea face in luna iunie a acestui an, atunci cand vor fi gata si lucrarile de reabilitare a cladirii din Complexul Studentesc ce va gazdui aceasta unitate medicala, a anuntat primarul Timisoarei, Nicolae Robu.
Robu a declarat ca lucrarile la reabilitarea cladirii de pe strada Daliei, acolo unde se va muta Clinica de Dermatologie, decurg foarte bine.
“Merg foarte bine lucrarile la Dermatologie. Sutem intr-un stadiu destul de avansat. Nu am fost de vreo doua saptamani acolo, tocmai pentru ca lucrarile merg bine si nu a fost nevoie de o monitorizare asa cum fac eu de obicei. In mod normal, in luna iunie ar trebui sa ne putem muta”, a spus Robu.
In locul Clinicii de Dermatologie, pe strada Marasesti, ar urma sa se mute mai multe consulate si centre culturale, insa acest lucru se va intampla dupa ce imobilul respectiv va fi, de asemenea, reabilitat, scrie tion.ro.
„Am purtat discutii cu reprezentantii Centrului Cultural Francez, Centrului Cultural German si am tinut cont de parerile lor atunci cand am intocmit proiectul de refunctionalizare a acelei cladiri. Ea, sigur, va fi reabilitata, dar, cu ocazia reabilitarii, ea va fi si refunctionalizata. Si amenajarile sunt facute tinand seama de cerintele formulate de reprezentantii celor doua centre”, a mai spus Robu.

strada marasesti complexul studentesc nicolae robu robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

sanda  | #805
Fluxul abundenţei curge întotdeauna către minţile cele mai deschise, care se
aşteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut
bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul
liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru
mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email sandaafrim@gmail.com
Bogdan  | #811
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”PROIECT” la adresa de email: b.apostu@yah oo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0677 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012566 (s)