News Flash:

Clinica de Dermatologie va avea un nou sediu

16 Mai 2015
2357 Vizualizari | 2 Comentarii
dermato
Mutarea Clinicii de Dermatologie de pe strada Marasesti, care in urma cu doi ani a provocat chiar proteste ale angajatilor, s-ar putea face in luna iunie a acestui an, atunci cand vor fi gata si lucrarile de reabilitare a cladirii din Complexul Studentesc ce va gazdui aceasta unitate medicala, a anuntat primarul Timisoarei, Nicolae Robu.
Robu a declarat ca lucrarile la reabilitarea cladirii de pe strada Daliei, acolo unde se va muta Clinica de Dermatologie, decurg foarte bine.
“Merg foarte bine lucrarile la Dermatologie. Sutem intr-un stadiu destul de avansat. Nu am fost de vreo doua saptamani acolo, tocmai pentru ca lucrarile merg bine si nu a fost nevoie de o monitorizare asa cum fac eu de obicei. In mod normal, in luna iunie ar trebui sa ne putem muta”, a spus Robu.
In locul Clinicii de Dermatologie, pe strada Marasesti, ar urma sa se mute mai multe consulate si centre culturale, insa acest lucru se va intampla dupa ce imobilul respectiv va fi, de asemenea, reabilitat, scrie tion.ro.
„Am purtat discutii cu reprezentantii Centrului Cultural Francez, Centrului Cultural German si am tinut cont de parerile lor atunci cand am intocmit proiectul de refunctionalizare a acelei cladiri. Ea, sigur, va fi reabilitata, dar, cu ocazia reabilitarii, ea va fi si refunctionalizata. Si amenajarile sunt facute tinand seama de cerintele formulate de reprezentantii celor doua centre”, a mai spus Robu.

strada marasesti complexul studentesc nicolae robu robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1397 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005975 (s)