News Flash:

Clasament la zi live pentru Liga 1 Romania pe PariuriX.com

22 Septembrie 2016
1782 Vizualizari | 0 Comentarii
PariuriX BZT 1
Clasament la zi live pentru Liga 1 România pe PariuriX.com

 
 
PariuriX.com a dezvoltat cea mai complexă unealtă adresată celor care pariază pe Liga 1. Cea mai mare și mai activă comunitate de pariori din România a perfecționat platforma de rezultate live, statistici avansate și ponturi matematice, care dispune și de un clasament al Ligii 1 care se actualizează în timp real. Pe lângă aceste ustensile, găsim și o serie de statistici inedite, care ne ajută să descoperim în numai câteva secunde detalii care ne-ar costa zeci de ore de căutări. Iată despre ce este vorba:
 

Clasamentul este la zi și se actualizează în timp real. Însă ceea ce este cu adevărat interesant se găsește în filele alternative ale acestui tabel. Putem accesa un clasament al echipelor în funcție de rezultatele partidelor cu Sub sau Peste 0.5, 1.5, 2.5, 3.5, 4.5, 5.5 și 6.5 goluri, în funcție de meciurile disputate acasă, în deplasare sau la general:

 
 
După cum puteți vedea, în acest moment, ACS Poli este liderul Ligii 1 în ceea ce privește numărul partidelor jucate în care s-au marcat cel puțin 3 goluri – având un bilanț pozitiv de 6-2, fiind urmată de FC Botoșani și CS Voluntari, ambele cu un punctaj de 5-4.
Clasamentul Pauză/Final reprezintă de asemenea o resursă extrem de utilă pentru pariori:

 
 
În numai câteva secunde, putem observa că a avut loc o singură partidă în care o echipă a fost învinsă după ce a condus la pauză. Remontada i-a avut în prim plan pe jucătorii de la FC Botoșani, care au întors partida, marcând 4 goluri, după ce fuseseră conduși cu 0-2 pe teren propriu, în fața celor de la ASA Târgu Mureș.
 

 
Tot în acest tabel putem observa și faptul că jumătate dintre meciurile stelei s-au desfășurat în maniera X pauză, victorie la final. Dinamo, Pandurii, CFR Cluj și CSMS Iași au fiecare câte 3 partide încheiate cu rezultatul X/X (egalitate atât la pauză, cât și la final).
Clasamentul timpilor
În această secțiune găsim un tabel inedit care conține 3 file. Iată cum arată în acest moment prima filă:
 

 
Aici putem găsi numărul de goluri primite și marcate de echipe separat pe intervale de câteva 15 minute și reprize. Avem bineînțeles posibilitatea să consultăm situația meciurilor de acasă, a deplasărilor sau pur și simplu situația per ansamblu.
La numai câteva secunde după răsfoirea tabelului, observ că atât CFR Cluj, cât și FC Botoșani se descurcă excelent în reprizele secunde, ambele marcând o căruță de goluri.  Am remarcat și faptul că Dinamo este pe val de obicei în primele 30 de minute ale partidelor, iar Steaua nu a primit nici un gol în reprizele secunde disputate în acest sezon de Liga 1.
Dacă accesați și celelalte tabele veți găsi numărul și procentul golurilor care au permis echipei să egaleze, să preia conducerea sau să crească diferența pe tabela de marcaj (dar și reversul). De asemenea, avem la dispoziție și o diagramă a fiecărei echipe, care ne arată media minutelor pe meci în care a fost condusă, se găsea în avantaj sau era condusă.
Mai există și o grămadă de alte tabele și file inedite, care pur și simplu ne ușurează munca de pariori și ne ajută să facem alegeri mult mai bine-documentate într-un timp mult mai scurt. Apropo, dacă intenționați să vă măriți banca pentru a putea începe cu brio o nouă etapa din cariera voastră parioristică, vă recomand să aruncați o privire peste casele de pariuri online prezentate de PariuriX, deoarece operatorii licențiați au traversat perioade de probă și și-au reglat diverse probleme. Avem și câteva noi apariții plăcute în piață, iar recenziile de pe site-ul comunității cuprind toate amănuntele pe care pariorii trebuie să le cunoască.

Galerie Foto

PariuriX_BZT_1_.png
dinamo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007081 (s)