News Flash:

CJAS Timis suplimenteaza cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru programe nationale

13 Septembrie 2016
956 Vizualizari | 0 Comentarii
cjas timis2
Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Timis suplimenteaza cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru noua programe nationale si doua subprograme nationale de sanatate derulate in judet. 
'Speram ca astfel asiguratii nostri vor beneficia fara intrerupere de serviciile medicale de care au nevoie', a declarat Mariana Marcu, purtator de cuvant al CJAS Timis, intr-un comunicat de presa remis luni AGERPRES. 
De suplimentari au beneficiat Programul national de boli rare (338.370 de lei) derulat prin Spitalul Municipal Timisoara si Spitalul de Copii 'Louis Turcanu', Programul national de boli neurologice-scleroza multipla (360.660 de lei) derulat prin Spitalul Judetean Timisoara, Programul national de tratament al hemofiliei si al talasemiei (822.800 de lei) care se desfasoara prin Centrul Medical 'Cristian Serban' Buzias, Spitalul Municipal Timisoara si Spitalul de Copii 'Louis Turcanu', Programul national al surditatii (65.000 de lei) desfasurat prin Spitalul Municipal Timisoara, Programul national de boli cardiovasculare (759.290 lei) desfasurat prin Institutul de Boli Cardiovasculare si Spitalul Judetean Timisoara, Programul national de radiologie interventionala (25.000 de lei) care se desfasoara prin Institutul de Boli Cardiovasculare si Spitalul Judetean Timisoara. 
Subprogramul de tratament al hidrocefaliei congenitale sau dobandite la copii va beneficia de o suplimentare de 1.670 de lei si s-a alocat Spitalului Judetean Timisoara. Subprogramul de radioterapie a bolnavilor cu afectiuni oncologice, care se desfasoara prin Spitalul Municipal si Asociatia Oncohelp Timisoara, beneficiaza de o suplimentare de 3.462.730 de lei, iar Programul national de oncologie este suplimentat cu 4.300.000 de lei pentru Spitalul Municipal Timisoara si Asociatia Oncohelp Timisoara. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004947 (s)