News Flash:

Ciudateniile care ii excita pe barbati

22 Noiembrie 2015
1455 Vizualizari | 0 Comentarii
excita barbat
Cu siguranta, stii cum sa iti exciti partenerul, insa sunt multe metode neobisnuite la care nu te-ai fi gandit pana acum. Cercetatorii le-au strans pe cele mai ciudate si des intalnite:

Frica

Cercetatorii de la Universitatea British Columbia au descoperit ca barbatii se excita mai repede atunci cand le este frica. Ei au impartit un numar de barbati in doua grupuri egale si i-au pus sa stea pe doua poduri diferite: unul banal, iar celalalt lung, suspendat la 100 de metri in aer si care nu era foarte stabil.


In continuare, ei au trimis o femeie frumoasa la fiecare pentru a raspunde la cateva intrebari legate de sex. Se pare ca barbatii ce se aflau pe podul aflat la inaltime au dat raspunsuri mai deschise si mai provocatoare.

Rosu

Oricat de versatila este little black dress, las-o in sifonier data viitoare cand iesi la o intalnire si alege o rochie rosie, pentru ca aceasta este culoarea care atrage cel mai mult barbatii. Intr-un studiu publicat in Journal of Personality and Social Psychology, cativa cercetatori au pus un grup de barbati sa dea note unor poze cu femei imbracate cu diferite culori. Rezultatele au fost destul de interesante: cei mai multi dintre ei au considerat mai atractive femeile imbracate in rosu, chiar daca unele dintre ele apareau in alte poze cu imbracaminte de alte culori.

Mainile lungi si subtiri

Probabil credeai ca barbatii sunt innebuniti dupa femeile cu picioare lungi si subtiri, insa cercetatorii de la Universitatea New South Wales din Sydney, Australia ne arata ca nu este adevarat. Ei au aratat unui grup de barbati diferite clipuri video cu femei si i-au pus pe participanti sa aleaga femeile care li se par cel mai atractive. Cei mai multi dintre ei le-au ales pe femeile cu maini lungi, iar picioarele de acest tip nici macar nu au ajuns in primele alegeri din top.


Lenjeria care se potriveste

Poate ca si tu cheltui o gramada de bani pe lenjerie intima scumpa si sexy, insa se pare ca nu este nevoie sa faci acest lucru. Barbatii nu sunt atrasi neaparat de acest tip de lenjerie, ci apreciaza cand sutienul si chilotii se potrivesc. De ce? Simplu: arata ca iti pasa de el suficient de mult incat sa piezi timp si bani cautand lenjerie care sa se potriveasca, chiar daca doar el o vede si chiar daca o vede doar pentru putin timp.

Coapsele pline

Daca esti complexata de coapsele tale si le consideri prea pline, stai fara grija! Cercetatorii de la Universitatea din California, Santa Barbara, au aratat ca barbatii sunt mai atrasi de o femeie daca aceasta are coapsele mai pline. De asemenea, ei apreciaza si soldurile late.

Jucariile tale sexuale

Multe femei se simt jenate atunci cand partenerul le gaseste jucariile sexuale si in niciun caz nu ar accepta sa le foloseasca de fata cu el. Insa aceasta este o greseala mare, pentru ca barbatii se excita vizual foarte mult, iar daca tu iti ve folosi dildo-ul de fata cu el, va innebuni de placere!

 


frica coapsele pline
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004832 (s)