News Flash:

Ciudatenii sexuale de care nu stiai

22 Martie 2015
1652 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu pot sa ma plang de numarul stirilor pline de "haz sexual" din ultimul timp. Am aflat mai multe despre suedezi si Biserica Orgasmului, am descoperit alte legi ciudate despre sex, am mai aflat ca femeile prefera tocilarii si masculii parosi... Vrei mai multe stiri "debile" cu si despre sex? Citeste urmatorul episod. Sa purcedem: 
  
In ce pozitie faceti sex? De cate ori faceti sex pe saptamana? 
  
Nu e musai sa imi raspunzi la aceste intrebari, deoarece inclin sa cred faptul ca oricum stai mult mai bine la acest capitol decat englezii. Potrivit unui alt studiu realizat de ilustrii cercetatori englezi am aflat ca majoritatea cuplurilor engleze casatorite fac sex in acelasi loc, mai exact in pat, si in aceeasi pozitie. Multi dintre parteneri prefera o repriza buna de somn decat una "gafaita" de amor si, din plictiseala, sunt tot mai tentati de aventuri de o noapte pentru a-si satisface nevoile sexuale Ei stau prost si la capitolul spontaneitate, motivand ca oboseala le taie cheful de orice nebunii.
Daca singura pozitie pe care o practica englezii este doggy style, cred si eu ca au o viata de caine in cuplu... Si oricum, nu am auzit in niciun studiu despre ei cum ca ar fi niste persoane care sa adore sexul, poate doar berea. In concluzie, nu ma mai mira nimic in ceea ce ii priveste. 
  
Biserica Orgasmului este in Suedia 
  
Eu ma gandeam ca nordicii sunt mai rezervati atunci cand vine vorba de sexualitate. Nu am crezut niciodata ca poti identifica orgasmul cu Dumnezeu, asta pentru ca sunt o persoana cu frica de Cel de Sus. Un suedez a fondat Biserica Madonna Orgasmului, plecand de la ideea ca "orgasmul e Dumnezeu": "Orgasmul e sentimentul suprem al poftei supreme si nu ar trebui limitat la ejaculare. Poti sa ajungi acolo admirand arta sau uitandu-te la un peisaj sau doar gandindu-te", a explicat acesta.
Interesant ar fi sa aflam care le sunt rugile si daca mai exista orgasm in viata de apoi. Am o vaga banuiala ca Bivolaru, Gregorian Bivolaru, nu sta degeaba in Suedia...  
  
Barbatii cu pilozitati si cei tocilari - preferatii femeilor 
  
Parosii sunt preferatii englezoaicelor, potrivit unui studiu realizat in Marea Britanie. Ele sunt excitate atunci cand vad un mascul cu par pe piept... si nu numai. 97% dintre britanicele din nord-est se dau in vant dupa barbatii parosi, iar 91% dintre femeile din Tara Galilor ar cadea oricand in bratele unui mascul cu par pe el.
Deci, era metrosexualilor a apus de mult timp. Adevarul este ca un barbat fara par este ca  o femeie fara... simtul umorului, adica fad(a). 
  
Un sondaj, la care au raspuns 3.000 de femei, a mai dezvaluit un secret al femeilor: ele prefera sa iasa la o cafea cu un tocilar (care se pricepe sa repare o priza, sa puna un bec) decat cu unul "good looking".
Nu am incredere in acest rezultat al sondajului, pentru ca nu am vazut tocilari la bratul femeilor, asta pentru ca sunt mult prea ocupati cu priza, becul, cu reparatiile in general, decat sa iasa in oras. Nu am vazut nici macar tocilari parosi... Tind sa cred ca cei care merg la sala si nu au par pe piept au mai mult succes in ziua de azi. Viata e cruda, stiu! 
  
Fisticul si orgasmul 
  
Gata cu tigarile, alcoolul si grasimile! Daca vrei un libidou cat tine de mare, mananca sanatos! O rodie, un fistic, un sparanghel, o samanta de in si chiar o banana - acestea sunt alimentele care iti cresc dorinta sexuala si iti dau orgasme nenumarate.
Sa imi povestesti daca fisticul pe care l-ai mancat ti-a dat orgasmul mult dorit. 
  
La ce te gandesti atunci cand faci sex? 
  
Asta da intrebare! Si cine crezi ca si-a pus-o? O revista de si pentru barbati - Men's Health: La ce se gandesc femeile cand fac sex prima data cu un nou partener? Si eu care credeam ca femeile sunt acelea care isi pun intrebari aiurea.
Eu ma gandeam ca atunci cand faci amor cu cineva nu mai ai timp sa te gandesti la cat de plat iti este abdomenul, cat timp a trecut de cand nu mai esti virgina etc. Am auzit ca in timpul unei partide de sex poti manca mere, roade o samanta sau chiar te poti uita la o telenovela, dar chiar asa... sa gandesti? Barbatii astia chiar cred ca stiu ce e in mintea femeilor. Sunt tare amuzanti!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005734 (s)