News Flash:

Citeste aceasta rugaciune in fiecare duminica si vei scapa de toate problemele care te apasa!

13 Martie 2018
989 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciune

Problemele au devenit apasatoare si simtiti ca nu mai primiti ajutor din partea nimanui? Intoarceti-va sufletul si inima catre Dumnezeu si cititi aceasta rugaciune in fiecare duminica. Veti fi surprinsi sa vedeti in ce mod se va schimba viata dumneavoastra.

Facatoare de minuni
Cand problemele v-au acaparat, nu trebuie sa deznadajduiti, ci sa spuneti urmatoarea rugaciune cu multa credinta si incredere ca totul se va schimba in bine si minunile nu vor intarzia sa apara.

„Doamne Dumnezeule, ai ingaduit diavolului sa ispiteasca in Rai pe stramosii nostri, Adam si Eva. Spre a le incerca ascultarea si supunerea. Tu ai ingaduit diavolului sa ispiteasca prin groaza si suferinte grele pe Dreptul Iov. Pentru a i se vadi virtutile si credinta. Esti Cel ce ai dat ingaduinta satanei sa se apropie cu ispitire de Insusi Fiul Tau. Pentru ca, infrant si rusinat, acel duh blestemat sa auda din gura Mantuitorului:

„Inapoia mea, satano, caci este scris: Domnului Dumnezeului tau sa I te inchini si numai Lui Unuia sa-I slujesti!”. Tu, Cel ce tuturor dreptilor si sfintilor Tai le-ai dat vremuri de ispitire, de primejdii, de necaz si de grele indoieli, pentru ca, prin ele lamurindu-se, sa biruie si sa ramana si mai intariti in credinta, in nadejdea, in dragostea si in supunerea cea catre Tine.

Tu Insuti, Atotputernice si Preabunule Stapane, ajuta-ma in aceasta clipa grea de necaz, cand duhul satanei imi tulbura mintea cu indoieli si amagiri viclene imi framanta inima. Arata-mi, Milostive Doamne, adevarul si calea Ta cea dreapta, pentru ca, biruind greaua incercare din clipa de acum, sa ma bucur de cuvintele Apostolului Tau Iacob, care zice: „Fericit barbatul care rabda ispita, caci, lamurit facandu-se, va lua cununa vietii, pe care a fagaduit-o Dumnezeu tuturor celor ce Il iubesc pe El.

Daruieste-mi, Doamne, inima curata si credinta tare!
Pentru ca in aceste clipe grele sa cant impreuna cu Proorocul Tau David: „Doamne, cat s-au inmultit cei ce ma necajesc! Multi se scoala asupra mea. Multi zic sufletului meu: nu este mantuire lui intru Dumnezeul lui! Dar Tu, Doamne, sprijinitorul meu esti, slava mea esti si Cel ce inalti capul meu. Cu glasul meu catre Domnul am strigat si m-a auzit din muntele cel sfant al Lui. Scoala, Doamne, mantuieste-ma, Dumnezeul meu, ca Tu ai batut pe toti cei ce ma vrajmasesc: Dintii pacatosilor ai zdrobit. A Domnului este mantuirea, si peste tot poporul Tau binecuvantarea Ta.” Amin!

sursa: secretele.com


doamne dumnezeule
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005111 (s)