News Flash:

Cisterna plina cu bitum lichid, rasturnata in Caras-Severin, intre Teregova si Domasnea

24 Noiembrie 2016
999 Vizualizari | 0 Comentarii
camion rasturnat
O cisterna incarcata cu peste 20 tone de bitum lichid - o substanta usor inflamabila, cu vapori toxici, s-a rasturnat, miercuri dimineata, in afara carosabilului, pe DN 6, intre localitatile Teregova si Domasnea, potrivit ISU Semenic. 
'Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Semenic al judetului Caras-Severin a fost solicitat, miercuri dimineata, prin intermediul 112, sa intervina in cazul unei cisterne incarcate cu substante periculoase, rasturnata in afara carosabilului pe DN 6, intre Teregova si Domasnea, la km 418+300. Avand in vedere faptul ca cisterna transporta 24 tone bitum lichid - o substanta usor inflamabila cu vapori toxici, la fata locului s-au deplasat de urgenta doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala CBRN, o ambulanta SMURD si o autospeciala pentru munca operativa. S-au luat imediat masuri de stabilire a unui perimetru de siguranta si de asigurare PSI. Din fericire nu s-au constatat scurgeri ale incarcaturii', a afirmat Elena Tarla, purtator de cuvant al ISU Semenic. 
Pentru limitarea efectelor evenimentului produs au fost anuntate toate autoritatile cu atributii in gestionarea acestui tip de situatii de urgenta. 
'Cisterna s-a rasturnat in afara partii carosabile, dar drumul a fost inchis, pana s-a stabilit daca aceasta avea sau nu incarcatura, pentru a se putea lua toate masurile de stabilire a perimetrului de siguranta. Circulatia a fost reluata in scurt timp', a precizat, pentru AGERPRES, Cecilia Danet, purtator de cuvant al IPJ Caras-Severin. 
Soferul cisternei a suferit rani usoare la nivelul membrelor superioare si i s-au acordat ingrijiri medicale, la fata locului, de catre paramedicii SMURD, acesta refuzand transportarea la spital. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006366 (s)