News Flash:

Circulatie redeschisa pe DN5B Adunatii Copaceni - Giurgiu. Restrictii de tonaj pe DN 28A, intre Targu Frumos si Motca

9 Februarie 2017
977 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inzapezit
Circulația rutieră a fost redeschisă joi dimineața pe DN 5B, între localitățile Giurgiu și Ghimpați (județul Giurgiu) pentru toate categoriile de autovehicule, iar pe DN 28A, între localitățile Târgul Frumos și Motca (județul Iași) se circulă doar cu autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, a anunțat, joi, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR precizează că la această oră nu exista sectoare de drumuri naționale și autostrăzi închise circulației din cauza condițiilor meteorologice.

Potrivit unui comunicat CNAIR remis AGERPRES, pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi, în perioada 8 februarie, ora 17:00 — 9 februarie, ora 5:00, s-a acționat cu 1.007 autoutilaje și s-au răspândit 6.397 tone de material antiderapant și 7,8 tone de clorură de calciu.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360, pe site-ul companiei, dar și pe paginile de Facebook și Twitter ale CNAIR.

Meteorologii au emis, miercuri, o atenționare Cod galben de ninsori local însemnate cantitativ și temporar viscolite pentru nouă județe din sudul și sud-estul țării și municipiul București, valabilă până joi dimineața.

Cele nouă județe aflate sub Cod galben de ninsori sunt: Giurgiu, Călărași, Ilfov, Ialomița, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș (jumătatea de nord). La acestea se adaugă Capitala.

AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006034 (s)