News Flash:

Circulatie feroviara intrerupta intre statiile Sansimion si Baile Tusnad, in judetul Harghita

20 Aprilie 2017
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
copac sine
Circulatia feroviara pe magistrala 400 este momentan intrerupta, joi dimineata, intre statiile Sansimion si Baile Tusnad, in judetul Harghita, din cauza caderii unui arbore pe linia de cale ferata, ca urmare a vantului puternic, informeaza, intr-un comunicat de presa, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei.
Potrivit sursei citate, din acest motiv, doua trenuri sunt oprite in statiile Sancraieni si Sansimion.
In judetul Cluj, ninge abundent pe autostrada A3 Turda — Gilau, iar zapada pe carosabil masoara, pe benzile numarul unu, aproximativ un centimetri, pe alocuri. Se actioneaza cu utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant.
Sursa citata mai informeaza ca in judetul Gorj, ninge abundent pe DN67C Novaci — Ranca, iar intre kilometrii 19 si 34+800 zapada pe carosabil masoara aproximativ doi-trei centimetri. Se actioneaza cu utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant.
Un echipaj de politie care actioneaza in zona Novaci nu permite autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarna accesul catre Ranca.
Conform reprezentantilor Politiei Transporturi Feroviare Harghita, trei trenuri sunt stationate in gari si asteapta sa isi poata continua drumul. Este vorba de trenul InterRegio 1644 Beclean-Bucuresti, care este stationat la Tusnad Sat, trenul Regio 4501, de la Brasov la Gheorgheni, care e stationat Bixad (judetul Covasna) si trenul Regio 4505, de la Brasov la Siculeni, care e stationat in statia Malnas ((judetul Covasna).
Sursa citata a mai precizat ca toate trenurile care au circulat in timpul noptii in Harghita au avut intarzieri, din cauza problemelor inregistrate in Brasov.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat ca un echipaj de la CFR se afla la fata locului pentru remedierea defectiunilor, iar in ajutor a fost trimis si un echipaj de la ISU, cu o autospeciala complexa de prima interventie.
In judetul Harghita a nins toata noaptea, iar in unele zone s-a inregistrat si vant puternic, circulatia pe drumurile nationale si judetene desfasurandu-se in conditii de iarna. Pe unele sectoare de drum din zonele inalte, stratul de zapada ajunge si la cinci centimetri.
In timpul noptii, mai multe tiruri nu au mai putut sa-si continue drumul si fie au fost tractate de utilajele de deszapezire, fie au tras pe dreapta.
Pe drumurile nationale din judet actioneaza 14 utilaje cu lama, iar in timpul noptii s-au imprastiat 140 de tone de sare. sursa: stiri.tvr.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005032 (s)