News Flash:

Circulatia pe Transfagarasan se redeschide abia din iulie. ATENTIE la ursi, avertismentul administratorului drumului

1 Iulie 2018
866 Vizualizari | 0 Comentarii
transfagarasan

Duminica 1 iulie, ora 11:00 se deschide circulatia pe Transfagarasan, intre Piscul Negru si Balea Cascada (km 104+000 – km 130+800), pentru toate categoriile de autovehicule, arata un comunicat transmis sambata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
„Facem apel la conducatorii auto sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile de trafic, mai ales avand in vedere instabilitatea atmosferica ce duce la apatitia de fenomene meteorologice spontane care afecteaza vizibilitatea”, anunta compania.

CNAIR avertizeaza participantii care tranziteaza acest sector de drum, ca in ultima perioada este semnalata prezenta ursilor in apropierea partii carosabile si ii sfatuieste sa nu se apropie de animale si sa informeze imediat autoritatile de prezenta acestora.

Vineri, CNAIR a anuntat ca fenomenele meteorlogice necorespunzatoare si „avertizarea meteorologica emisa de Administratia Nationala de Meteorologie care anunta cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe judete, printre care si judetul Sibiu pe raza caruia este DN 7C, CNAIR a decis, pentru siguranta participantilor la trafic, ca circulatia rutiera pe Transfagarasan, intre Piscul Negru si Balea Cascada (km 104+000 – km 130+800), ramane inchisa pentru toate categoriile de autovehicule”.


„Subliniem ca fenomenele meteorologice manifestate prin instabilitate atmosferica si ploi abundente reprezinta un real pericol pentru partcipantii la trafic, mai ales la mare altitudine, cum este cazul Transfagarasanului”, preciza vineri sursa citata.


transfagarasan piscul balea cascada
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004599 (s)