News Flash:

Ciolos nu vrea sa intre in niciun partid politic

1 Decembrie 2015
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos
Premierul Dacian Ciolos a spus, marti, ca spera ca isi va putea duce mandatul pana la capat, daca Parlamentul il va sustine in continuare, si ca, "asa cum arata lucrurile acum", nu vrea sa intre intr-un partid in 2016 pentru a-si continua mandatul de prim-ministru.
Intrebat, la Europa FM, cat timp crede ca va ramane prim-ministru, Ciolos a spus ca este vorba despre un an. "Pana la sfarsitul lui 2016. Eu sper sa pot sa-mi duc mandatul pana la capat, dar voi fi prim-ministru atat timp cat Parlamentul, care a investit acest Guvern, va considera ca Guvernul poate sa ramana", a spus prim-ministrul.
Dacian Ciolos a fost intrebat si daca va accepta sa faca pasul in politica daca, dupa alegerile din 2016, va fi nevoie de acest lucru pentru a ramane in continuare prim-ministru, el raspunzand ca in acest moment nu ia in calcul o astfel de varianta. "Asa cum stau lucrurile acum, nu cred ca intrarea intr-un partid ma ajuta pe mine sa fac mai bine lucrurile", a spus Ciolos.
El a mai spus ca nu vrea sa discute astfel de probleme in acest moment, pentru ca inca nu a "dovedit" fata de el ca este "capabil sa faca niste lucruri". "De ce sa vorbesc de ce s-ar intampla la sfarsitul lui 2016? Discutam atunci. (...) Pe mine in general nu ma atrage activitatea politica de dragul de a face politica", a completat prim-ministrul, intr-un interviu acordat Europa FM. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005949 (s)