News Flash:

Ciolos cere DEMISII LA ISU!

25 Noiembrie 2015
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
dacian ciolos
Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, in sedinta de guvern, ca vrea sa se asigure ca persoanele care au fost la conducerea ISU Bucuresti-Ilfov si care au fost suspendate din functii vor fi demise si nu se vor mai putea intoarce in sistem.
”Vreau sa ma asigur ca cei care au fost la conducerea ISU vor fi demisi si nu mai au ce cauta in sistem”, a declarat Ciolos.
Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, i-a spus premierului ca secretarul de stat Raed Arafat a fost informat, marti, ca inca de la sfarsitul lunii septembrie o societate comerciala care organiza evenimente in Clubul Colectiv a informat Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si conducerea ISU Bucuresti ca acolo urmeaza sa aiba loc un eveniment la care ar fi urmat sa participe foarte multi oameni.
”In momentul in care am avut aceasta informatie, i-am cerut domnului secretar de stat ca toata situatia de fapt sa fie inaintata de urgenta la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi valorificata la dosarul penal al cauzei si intrega conducere a ISU Bucuresti-Ilfov a fost pusa la dispozitie pana la definitivarea situatiei, urmand ca in cursul zilei de astazi sa imputernicim pe altcineva sa asigure continuitatea comenzii la structura respectiva”, a declarat Toba.
El i-a mai spus premierului ca in acest caz la ISU Bucuresti-Ilfov a fost inceputa o ”verificare de sistem” pentru a vedea ce masuri trebuie luate la aceasta structura, inclusiv cu ”transparenta a tot ceeea ce inseamna sponsorizari”. Ministrul a precizat ca toate aceste sponsorizari vor fi afisate pe site-ul institutiei, pentru transparenta.
La sedinta de guvern in care sunt prezentate verificarile facute la ISU in urma tragediei din Colectiv nu participa si secretarul de stat in MAI Read Arafat. Mediafax.ro

ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006690 (s)