News Flash:

Ciolos: Analizam impactul masurii privind transportul gratuit pentru studenti in ziua votului

10 Noiembrie 2016
983 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos2
Premierul Dacian Ciolos a declarat joi, la Timisoara, ca a cerut ministerelor sa analizeze impactul masurii privind acordarea de gratuitate pe mijloacele de transport in comun pentru studentii care merg in localitatile de domiciliu sa voteze la alegerile parlamentare. 
''Ne gandim la toate masurile prin care putem stimula si incuraja prezenta la vot, inclusiv sau mai ales a tinerilor. Este vorba despre studenti, care conform legii trebuie sa voteze doar in circumscriptiile in care isi au domiciliul si le-am cerut deja ministerelor respective sa analizeze impactul unor astfel de masuri. Sa vedem ce putem face'', a afirmat Dacian Ciolos intr-o conferinta de presa. 
Presedintele PNL, Alina Gorghiu, candidata pentru Senat, a propus vineri, la Timisoara, ca 12 decembrie sa fie zi libera pentru studenti pentru ca acestia sa poata ajunge in localitatile de domiciliu sa voteze. De asemenea, liderul PNL a afirmat ca Guvernul ar trebui sa acorde gratuitate pe mijloacele de transport in acea perioada. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005571 (s)