News Flash:

Ciobanul care a lovit cu masina doi politisti, trimis in judecata!

5 Noiembrie 2015
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
Vasilica Macinica
Vasilica Macinica a fost trimis in judecata pentru infractiunea de ultraj. El se afla si in acest moment in spatele gratiilor, in arest preventiv. La momentul la care s-a petrecut tot incidentul reprezentantii IPJ Timis au incercat sa ascunda incompetenta factorilor decizionali din inspectorat si faptul ca nu au fost capabili sa coordoneze cautarile conform procedurii. Mai mult, acestia negau chiar ca seful Politiei Recas ar fi fost lovit cu masina de catre ciobanul fugar si spuneau ca infractiunea nu a fost una grava, scrie tion.ro.
Iata insa ca acum procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis ii contrazic si dezvaluie ca Vasilica Macinica ar fi lovit cu masina doi politisti si nu unul singur.
„In rechizitoriul intocmit in cauza, in fapt, a fost retinut ca in data de 03.10.2015, inculpatul Macinica Vasile a lovit in mod intentionat, cu autoturismul marca Audi cu care se deplasa pe un drum judetean din Timis, doi lucratori de politie aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, care au incercat sa-l opreasca cu prilejul unui control in trafic, producand ambilor leziuni ce au necesitat 2-3 zile de ingrijiri medicale. Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Timisoara”, transmit procurorii.

vasilica macinica politiei recas tribunalul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004589 (s)