News Flash:

Cine va prelua atributiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu

29 Iulie 2016
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
bogdan olteanu 1
Banca Nationala a Romaniei (BNR) anunta ca atributiile lui Bogdan Olteanu vor fi preluate de ceilalti membri ai conducerii executive, precizand ca ancheta in care este cercetat Olteanu vizeaza activitatea acestuia desfasurata inainte de preluarea mandatului de viceguvernator al BNR.
"In legatura cu retinerea domnului Bogdan Olteanu, Banca Nationala a Romaniei precizeaza ca ancheta Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie vizeaza activitatea acestuia desfasurata inainte de incredintarea de catre Parlament a mandatului de viceguvernator al BNR, conform comunicatului publicat de DNA. BNR mentioneaza ca activitatea institutiei se desfasoara normal, atributiile domnului viceguvernator urmand a fi preluate conform procedurilor interne in vigoare de catre ceilalti membri ai conducerii executive", precizeaza Banca Nationala a Romaniei printr-un comunicat de presa.
Procurorii DNA au anuntat vineri dimineata, oficial, retinerea pentru 24 de ore a viceguvernatorului BNR si fost presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, acesta fiind acuzat ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru efectuarea de demersuri pe langa membrii Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.
Bogdan Olteanu a fost retinut joi noaptea, dupa mai multe ore de audieri, fiind acuzat de trafic de influenta, urmand sa fie prezentat instantei supreme cu propunerea de arestare preventiva.

bogdan olteanu bnr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004680 (s)