News Flash:

Cine sunt victimele tragediei de la Cornu Luncii din Suceava! Un preot si familia sa au murit chiar de Sfanta Parascheva

16 Octombrie 2017
1351 Vizualizari | 0 Comentarii
preot2
Un preot si familia sa au murit in urma tragediei de la Cornu Luncii din judetul Suceava. Cinci oameni au murit, iar alti patru au fost grav raniti.


Petru Gavril împreună cu soția și cei patru copii, dar și cu sora și cumnatul lui, au plecat ieri de acasă pentru a merge să se roage la moaștele Sfintei Parascheva de la Iași.

 

 

Accidentul de la Cornu Luncii, cel mai grav accident din ultima perioadă în România

Pe drum, în zona localității Cornu Luncii din Suceava, mașina în care se afla preotul și familia sa a fost efectiv spulberată după un impact devastator cu o altă mașină în care se afla doar șoferul.

 

În urma accidentului de la Cornu Luncii, una dintre masini a ramas in acelasi loc in care s-a produs impactul

 

Potrivit martorilor, acul vitezometrului s-a oprit la 130 de km/h.

De altfel, impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini a rămas în același loc în care s-a produs impactul, fiind efectiv transformată într-un morman de fiare.

 

 

Tragedie la Cornu Luncii, chiar de sărbătoarea Sfintei Parascheva

În urma tragediei, preotul Petru Gavril, sora sa și soțul acesteia, dar și celălalt șofer, au murit pe loc. Alexia, fetița de 7 ani a preotului, a murit în drum spre spital din cauza rănilor extrem de grave suferite în accident.

 

Un preot si familia sa au murit chiar de Sf. Parascheva in accidentul de la Cornu Luncii

 

La spital a ajuns soția preotului, Maria Gavril și trei dintre copiii săi. Starea lor de sănătate este foarte gravă, însă medicii depun toate eforturile pentru a-i salva.

Între timp, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.sursa: observator.tv

Galerie Foto

preot
cornu luncii petru gavril
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006150 (s)