News Flash:

Cine sunt cei doi DJ prinsi cu droguri asupra lor! Si-au facut de cap toata noaptea la Afterhills

1 Iunie 2018
997 Vizualizari | 0 Comentarii
DJ olandezi droguri afterhills

Reporterii BZI au reusit sa afle cine sunt cei doi DJ care au fost prinsi in aceasta dimineata la Aeroportul Iasi cu droguri asupra lor. 

Sunnery James si Ryan Marciano, artisti de renume international, au incercat sa treaca de scannerele din Aeroport cu substante interzise. Politistii de la transporturi i-au depistat la poarta de filtru, dupa ce au observat reactiile bizare ale celor doi olandezi. In urma unui control mai amanuntit s-au gasit asupra lor 10 grame de cannabis si droguri susceptibile a fi de mare risc. Stupefiantele au fost trimise la laborator pentru analiza.

Ei au stat toata noaptea la festivalul Afterhills unde au mixat, dupa care s-au drogat si au consumat alcool pana au ajuns intr-o stare care a dat nastere unor suspiciuni din partea angajatilor Aeroportului. Acestia urmau sa plece de la Aeroportul Iasi catre Bucuresti si mai apoi spre Olanda.

Pentru moment nu se cunoaste cantitatea de stupefiante gasita, politistii de la Aeroport dispunand doar retinerea lor intr-un birou pana la sosirea procurorilor care i-au audiat. De asemenea, este interesant de aflat provenienta acestor droguri. Au fost procurate de la festivalul Afterhills sau din alta sursa? Au reusit sa treaca de control cu ele? Tot ce au povestit tinerii este ca au venit la Afterhills, insa nu au mentionat daca le-au cumparat de la festival sau au mers acolo ca sa vanda altor tineri veniti la distractie.

Reprezentantii aerogarii iesene sustin ca in perioada festivalului va fi acordata o atentie sporita in ceea ce priveste depistarea tinerilor care au asupra lor subtante interzise.

 


afterhills aeroportului olanda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006318 (s)