News Flash:

Cine se va ocupa de refacerea drumului judetean Faget-Dragsinesti?

29 Ianuarie 2016
1229 Vizualizari | 0 Comentarii
dj faget
Marian Constantin Vasile, fost vicepresedinte al CJ Timis, actualmente consilier judetean PNL, sustine ca in urma cu sase luni intre conducerea consiliului judetean si firma Salini, cea care construieste autostrada A1, a fost semnat un protocol prin care italienii isi asumau refacerea drumului judetean Faget – Dragsinesti, pe cheltuiala lor, la finalizarea lucrarilor la autostrada.
Vasile spune ca, desi a avertizat ca acel protocol nu poate fi pus in aplicare, conducerea CJ Timis l-a asigurat ca eventualele stricaciuni aduse drumului judetean de camioanele companii italiene vor fi remediate pe cheltuiala acesteia.
„Vorbim de patrimoniul Consiliului Judetean Timis, gestionat din bani publici. Eu la acea ora am spus ca acel protocol nu are nicio valoare. Acum in buget au fost, surpriza, prevazuti bani pentru reabilitarea acelui drum”, spune Marian Constantin Vasile.
El sustine ca in bugetul judetului Timis pe 2016 a fost prevazuta suma de un milion de lei pentru reparatia gropilor aparute in carosabil pe acel drum, gropi facute de camioanele incarcate cu zeci de tone si care apartin companiei italiene.
„Este vorba de un milion de lei pentru reparatia celor 10 kilometri de drum (…) Deci se arunca cu bani pe fereastra la greu”, mai explica liberalul.
Acesta mai spune ca a incercat sa afle de la executivul Consiliului Judetean Timis de ce nu se cere respectarea protocolului semnat in urma cu sase luni, insa singurul raspuns pe care l-a primit a fost sa vorbeasca cu presedintele CJ Timis, Titu Bojin.
„Bineinteles ca il voi interpela in plenul CJ pe domnul presedinte (Titu Bojin – n.r.) si voi cere explicatii suplimentare”, a concluzionat Vasile.
El a pus la dispozitia presei si o serie de fotografii care ilustreaza dezastrul de pe drumul judetean amintit.

cj timis faget dragsinesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005038 (s)