News Flash:

Cine incepe o noua relatie si cine se desparte definitiv in vara lui 2018. Horoscop de dragoste

20 Mai 2018
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii sanatate

Horoscop de dragoste pentru vara 2018. Afla cum stai cu dragostea in urmatoarele trei luni si cum vor decurge aventurile tale.

Toate zodiile au o perioada extrem de frumoasa din punct de vedere amoros. Unele vor avea de suferit din nefericire, dar lucrurile se vor aseza treptat.

Berbecii vor fi destul de obositi vara aceasta si vor avea parte de o serie de momente eliberatoare. Doar dragostea le da energie.

Taurii vor avea o vara torida din punct de vedere amoros. Au parte numai de lucruri frumoase, de aventuri spectaculoase.

Gemenii fac o schimbare in viata lor din punct de vedere amoros. Vor fi pusi in tot felul de situatii care mai de care mai interesante.

Racii se despart pentru a incepe o relatie noua. Vor fi extrem de curajosi si vor risca din multe puncte de vedere.

Leii vor trai o poveste de iubire ca in adolescenta. Vor fi extrem de incantati de felul in care va evolua viata lor.

Fecioarele trebuie sa se stabilizeze din punct de vedere financiar inainte de orice. Au parte si de multe momente frumoase din punct de vedere sentimental.

Balantele vor avea o vara ca in povesti. Din punct de vedere sexual vor avea parte de aventuri unice.

Scorpionii vor fi ceva mai posomorati si vor simti nevoia de data aceasta sa fie mangaiati, sa primeasca afectiune. Nu se vor mai limita doar la sex.

Sagetatorii au o viata amoroasa destul de liniara. Nu apar surprize majore in viata lor.

Capricornii au parte de multe surprize placute din punct de vedere amoros. Au parte de multe momente interesante mai ales in luna august.

Varsatorii vor avea parte de un nou inceput in iubire, iar Pestii vor fi pregatiti pentru a descoperi o infidelitate. Ceea ce banuiau se va confirma.


gemenii racii leii fecioarele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006222 (s)