News Flash:

Cine i-a luat locul lui Cove la emisiunea “Vorbeste Lumea”

11 Decembrie 2017
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
cove

Cine i-a luat locul lui Cove la emisiunea “Vorbeste Lumea”! A inceput, deja, munca alaturi de Adela Popescu
Gabriel Coveseanu va fi prezentatorul unui nou reality show difuzat de Pro TV, asemanator unor emisiuni difuzate deja de principalii rivali, Antena 1 si Kanal D. Reprezentantii Pro TV il anunta pe Cove ca prezentator al show-ului „Ma insoara mama!“ („Who wants to marry my son“), format asemanator emisiunilor „Mireasa pentru fiul meu“ de la Antena 1 si „Nora pentru mama“ de la Kanal D.
 
Filmarile pentru reality show-ul respectiv au inceput, iar locul lui Gabriel Coveseanu la emisiunea “Vorbeste Lumea” a fost luat, temporar, de Andrei Duban. Acesta din urma si-a intrat deja in atributii si a inceput munca alaturi de colega de platou, Adela Popescu.

Adela Popescu l-a atentionat pe Duban ca au mai incercat cativa sa-i ia locul lui Cove, fara succes insa. Duban nu s-a lasat intimidat si i-a replicat vedetei ca e sigur ca are cativa asi in maneca si o sa o faca sa-i dea uitarii pe toti cei care au fost inaintea lui: ”Daca tu pana la sfarsitul saptamanii asteia nu-l uiti pe Cove, ai sa vezi! Si altceva, ti-am facut o ciocolata calda, ceva... Ai sa vezi!”.

Cove nu va pleca, insa, definitiv de la “Vorbeste Lumea”. ”Voi fi plecat doar cateva zile, in care Adela va trebui sa se descurce singura, insa important e ca nu plec de la emisiune. O sa fie numai cateva zile in care o sa merg la preselectiile pentru ‘Ma insoara mama’. Important e ca nu plec de tot!”.

sursa

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005655 (s)