News Flash:

Cine ar putea prelua portofoliile de la Dezvoltare, Transporturi si Fonduri Europene

13 Octombrie 2017
998 Vizualizari | 0 Comentarii
Marcel Ciolacu
Liderii PSD se reunesc vineri, la ora 13.00, intr-o noua sedinta a Comitetului Executiv National, dupa ce joi seara, dupa aproape sapte ore, social democratii nu au mai dat vot pentru sustinerea fata de cei trei ministri care au anuntat ca sunt dispusi sa demisioneze. Rovana Plumb (ministrul delegat pentru fonduri europene), Sevil Shhaideh (viceprim-ministru, ministrul dezvoltarii regionale) si Razvan Cuc (ministrul Transporturilor) au anuntat ca vor demisiona din Guvern. De asemenea, astazi are loc si o discutie in Coalitie, pentru a lamuri situatia lui Viorel Ilie, ministrul sustinut de ALDE, caruia premierul ii vrea demisia.
Social democratii decid vineri, la ora 13.00, cine sunt inlocuitorii ministrilor demisionari de la Dezvoltare, Transporturi si Fonduri Europene, potrivit unor surse politice, vicepremierul Marcel Ciolacu urmand sa preia atributiile lui Sevil Shhaideh.
Potrivit surselor politice, deputatul Gabriel Vlase, cel care detine si functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, ar urma sa fie propus ministru al Transporturilor.
Totodata, postul de ministru al Fondurilor Europene ar urma sa fie ocupat de Marius Nica. Acesta a mai detinut functia de ministru al Fondurilor Europene in Guvernul Ponta.
La Ministerul Dezvoltarii, atributiile de ministru vor fi preluate de vicepremierul Marcel Ciolacu.
Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a fost prezent, vineri, in studioul MEDIAFAX Live, pentru o discutie pe larg despre situatia Romaniei fata cu angoasele Europei si ale lumii, dar si despre situatia din PSD, alaturi de redactorul-sef al Mediafax, Indira Crasnea.

rovana plumb marcel ciolacu sevil shhaideh gabriel vlase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005162 (s)