News Flash:

Cine a denuntat-o pe Olguta Vasilescu?

17 August 2016
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta
Petru Ioan Becheru, denuntatorul Liei Olguta Vasilescu si principalul martor in dosarul in care aceasta este cercetata, are 30 de ani si este cel mai tanar presedinte de asociatie de proprietari din Craiova. El le-a spus procurorilor DNA ca reprezentanti ai Primariei l-ar fi constrans, in anul 2013, sa semneze contracte care aveau legatura cu programul municipalitatii de refacere a fatadelor blocurilor din oras.

„Am vazut si eu la televizor ceea ce s-a pronuntat, nu am cunostinta de continutul dosarului, asa ca presupun ca judecatorul a luat decizia corecta”, a fost reactia lui Petru Ioan Becheru, dupa ce primarul Craiovei a scapat de orice masura preventiva.

Absolvent al Facultatii de Matematica din Bucuresti, Petru Ioan Becheru are un master in inteligenta artificiala si este doctorand in informatica. In 2013, si-a convins vecinii sa il aleaga presedinte de asociatie de locatari. In acelasi an, Primaria Craiova a inceput proiectul „Fatada” care a inclus si blocul in care locuieste Petru Becheru. Atunci, spune el, au inceput problemele.

Si asta pentru ca n-a fost de acord cu proiectul. I s-a parut ca la mijloc e ceva ilegal.

„Au existat inclusv presiuni fizice asupra mea. Am fost agresat de catre reprezentantii primariei, sub supravegherea politiei locale. M-am pus sa semnez niste contracte in legatura cu vopsirea fatadei. Eu am refuzat, ulterior blocul a fost vopsit si de atunci nu s-a mai intamplat nimic”, spune Petru Ioan Becheru.

El s-a dus la DNA, iar in martie 2016 procurorii au inceput cercetarile in acest caz si l-au acuzat pe primarul Craiovei de luare de mita si abuz in serviciu. Cand procurorii au publicat rechizitoriul, intre denuntatorul Ioan Petru Becheru si Olguta Vasilescu a inceput un razboi online.

proiectul ilegal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007099 (s)