News Flash:

Cinci timisoreni au plecat intr-o cursa pe biciclete pe un traseu de o mie de kilometri prin Romania

2 Septembrie 2018
815 Vizualizari | 0 Comentarii
cursa1

Cinci timisoreni, printre care doi pompieri, au plecat, sambata, intr-o cursa pe biciclete de aproximativ o mie de kilometri, cu scopul de a marca Centenarul Romania 100 si Timisoara – Capitala Culturala Europeana, transmite corespondentul MEDIAFAX.
O echipa formata din cinci biciclisti din Timisoara a hotarat sa marcheze anul Centenarului si faptul ca orasul de pe Bega va fi Capitala Culturala Europeana in anul 2021 intr-un mod inedit.

Astfel, sambata dimineata, doi pompieri, Alin Vicol si Ovidiu Maxin, impreuna cu trei prieteni, au plecat intr-o cursa pe biciclete de aproximativ o mie de kilometri. Plecarea a avut loc din fata sediului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis, iar cursa va dura zece zile.

“Acest proiect are ca scop promovarea Centenarului Romania 100 si bineinteles promovarea orasului Timisoara ca si Capitala Europeana a Culturii. Ideea de a organiza aceasta cursa ne-a venit in primavara acestui an. Am asteptat sa treaca perioada verii, cu caldurile, iar astazi, in data de 1 septembrie, am decis sa pornim in tur. Am plecat din Timisoara pe ruta Arad – Salonta, unde ne oprim sa dormim. De acolo plecam la Baile Felix, unde ne vom opri sa facem o baie, continuam prin Satu Mare, speram sa ajungem si la Viseu de Sus, sa ne plimbam cu Mocanita, daca vom avea voie sa urcam cu bicicletele. Apoi vom ajunge la Alba Iulia, Deva si ne intoarcem la Timisoara in cel mult zece zile, daca vremea tine cu noi. Prin aceasta actiune vrem si sa incurajam tinerii din Timisoara sa pedaleze”, a afirmat Ovidiu Maxin, pompier in cadrul ISU Timis.
Saptamana trecuta, peste 100 de pompieri s-au plimbat cu bicicletele, la Timisoara, pe un traseu de aproximativ 12 kilometri, pentru a atrage voluntari in cadrul institutiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005095 (s)