News Flash:

Cinci romani se afla in Sierra Leone. Ce măsuri a dispus Ministerul Afacerilor Externe ca urmare a epidemiei de Ebola

10 Octombrie 2014
739 Vizualizari | 0 Comentarii

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că datele actuale indică posibila prezenţă a 5 cetăţeni români în Sierra Leone, care şi-au suspendat contractele de muncă cu Alro Slatina, adăugând că această firmă nu are în prezent personal delegat sau detaşat în acest stat afectat de epidemia de Ebola. Alro a anunţat, vineri, că niciun angajat al său sau al subsidiarelor sale din România nu mai lucrează în acest moment la minele companiei din Sierra Leone, dar că cinci români cărora li s-au suspendat contractele de muncă la cerere se află încă în acest stat afectat de epidemia de Ebola.

 

”Conform datelor existente la nivelul Ministerului Afacerilor Externe, rezultă că firma Alro Slatina nu are, în prezent, personal delegat sau detaşat în statul Sierra Leone.Compania Alro şi-a rechemat angajaţii români din statul Sierra Leone. Datele actuale indică posibila prezenţă a 5 cetăţeni români în Sierra Leone, care şi-au suspendat contractele de muncă cu Alro Slatina. În acest sens, Ministerul Afacerilor Externe verifică situaţia celor 5 persoane, respectiv dacă acestea se mai află la momentul actual pe teritoriul Sierra Leone, urmând a fi luate măsurile ce se impun, conform solicitărilor cetăţenilor români”, anunţă MAE.

Alro: Cinci români cărora li s-au suspendat contractele la cerere se află în Sierra Leone

”Din luna august nu mai este niciun angajat activ delegat în Sierra Leone. Pentru singurii cinci români angajaţi temporar ai societăţii care operează mina (Sierra Mineral Holdings 1 Ltd sau SMHL), s-a luat decizia suspendării contractelor acestora, la cererea lor, ei aflându-se, în acest moment, pe teritoriul Sierra Leone”, precizează Alro SA, într-un comunicat dat publicităţii vineri. Mediafax.ro

 


alro slatina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0887 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031987 (s)