News Flash:

Chiriasii unui bloc ANL s-au trezit cu tavanul peste ei - VIDEO

2 Iulie 2014
877 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiriasii unui bloc ANL din Lugoj au trait clipe de groaza dupa ce tavanul apartamentului in care locuiesc s-a despins si a cazut peste ei. Problemele aparute acum la blocul ANL din Lugoj nu sunt primele, existand si alte situatii de acest gen.

Familia Costi locuieste la etajul trei in blocul 2, sc. 2 ANL de pe strada Panait Cerna din Lugoj, judetul Timis. Luni seara, parintii si doi copii au avut un soc cand au observat ca tavanul de la sufragerie se desprinde si cade aproape in intregime, scrie Redesteptarea. Stateam pe pat cu sotul meu si deodata am auzit un zgomot ciudat ca de crapatura. Cand ne-am uitat pe tavan se vedea cum inainteaza crapatura. Atunci am luat-o la fuga, in ultimul moment am mai apucat sa scot televizorul din priza. Noroc ca cei mici se aflau in camera cealalta”, a povestit pentru Redesteptarea, Ioana Costi, care spune ca a mai auzit zgomote ciudate si duminica, insa a crezut ca sunt soareci in podul blocului.

Tavanul s-a desprins pana la ciment, toata tencuiala cazand impreuna cu gletul si stratul de zugraveala. Camera chiriasilor arata ca dupa cutremur, inclusiv patul matrimonial fiind ocupat de bucati de moloz. Semne de infiltrare a apei nu sunt, plafonul fiind uscat. Blocul este acoperit cu tigla. Singura explicatie este proasta lucrare a firmei Izometal Confort, care a realizat blocurile. Patronul firmei Confort, Georgica Cornu, sustine ca nu a fost informat niciodata ca blocul construit de firma sa ar avea probleme.

Cele 69 de apartamente construite in regim ANL in Stadion I au fost date in folosinta chiriasilor in urma cu patru ani. La doar un an de la darea in folosinta, un chirias de la parter s-a plans ca i-a crapat tencuiala pe un perete din coridor, iar dupa scurt timp a cazut. Un alt caz s-a inregistrat la etajul II, pe aceeasi coloana cu cele doua de mai sus, cand o chiriasa a sesizat ca tavanul din bucatarie s-a desprins si a cazut. In cele doua cazuri, firma Izometal Confort a reparat stricaciunile, deoarece blocul era in garantie. Acum, Primaria Lugoj ca proprietar este cea care va trebui sa se ocupe de remedierea problemelor aparute.

 VIDEO - www.redesteptarea.ro

Galerie Video


familia costi anl lugoj timis tavanul zugraveala confort georgica cornu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1081 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016789 (s)