News Flash:

Chichirau a depus plangere impotriva lui Serban Nicolae dupa injuriile suburbane care i-au fost adresate

18 Decembrie 2017
260 Vizualizari | 0 Comentarii
chichirau

Deputatul USR, Cosette Chichirau, a depus luni o plangere impotriva senatorului PSD, Serban Nicolae, la Comisia de disciplina a Senatului, pentru afirmatiile jignitoare publice la adresa sa si a formulat o petitie la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) pentru aceleasi fapte.

„In aceste plangeri se arata ca senatorul Serban Nicolae, in timpul dezbaterilor in sedinta plenara a Camerei Deputatilor, a facut afirmatii repetate jignitoare, inclusiv de natura sexuala, la adresa deputatei Cosette Chichirau, insotite de calificative care puneau la indoiala atat competentele profesionale, cat si practicile de igiena”, potrivit unui comunicat de presa.

In plangerea catre CNCD se precizeaza ca, prin mesajul senatorului, rolul femeii este redus de la subiect social la obiect sexual, ceea ce duce la discriminare fata de femei. De asemenea, au fost depuse inscrisuri, documente si inregistrari care sa dovedeasca acuzatiile.

„Intreg demersul senatorului Serban Nicolae, care stia foarte bine ca este filmat, a fost unul misogin. Nu doar eu am fost jignita, ci a fost lezata insasi demnitatea femeii. Acest tip de comportament suprima participarea femeilor in viata publica si politica, mentinand o societate discriminatorie in care nu suntem fericiti sa traim”, a declarat deputata USR Cosette Chichirau, se arata in comunicat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0879 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023130 (s)