News Flash:

Chelsea - FC Barcelona, scor 1-1, in optimile Ligii Campionilor. Bayern a spulberat-o pe Besiktas

21 Februarie 2018
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
messi cu psg

Echipa Chelsea a terminat la egalitate, marti, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), meciul cu FC Barcelona, din mansa I a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Messi a marcat pentru prima data in poarta londonezilor, in noua partide jucate impotriva lor.
Au marcat: Willian '62 / Messi '75.

Au evoluat urmatoarele echipe:

Chelsea: Courtois - Moses, Azpilicueta, Christensen, Rüdiger, M.Alonso - Willian, Kanté, Cesc Fabregas (Drinkwater '84), Pedro (Morata '83) - Hazard. Antrenor Antonio Conte.

FC Barcelona: Ter Stegen - S. Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Busquets - Rakitici, Paulinho (Aleix Vidal '63), Iniesta (Andre Gomes '90+2) - Messi, Suárez. Antrenor Ernesto Valverde.

In acest meci, Messi si Iniesta au devenit coechipierii cu cele mai multe meciuri impreuna, in Liga Campionilor, 97, devansand "cuplul" Xavi-Puyol (96), tot de la Barcelona. Pe locul 3 sunt Raul si Roberto Carlos de la Real Madrid, cu 94 de partide

Returul va avea loc la 14 martie.

Bayern Munchen - Besiktas Istanbul 5-0

Echipa germana Bayern Munchen a facut un pas mare spre sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, dupa ce a surclasat formatia turca Besiktas Istanbul cu scorul de 5-0, pe teren propriu, in prima mansa din optimi. 

Thomas Muller (43, 66), Kingsley Coman (53) si Robert Lewandowski (79, 88) au marcat golurile, succesul bavarezilor fiind facilitat si de faptul ca Besiktas a jucat in inferioritate numerica din minutul 16, cand fundasul croat Domagoj Vida a fost eliminat de arbitrul roman Ovidiu Hategan pentru fault in postura de ultim aparator la Lewandowski. 

Bayern a obtinut a 14-a sa victorie consecutiva in toate competitiile. 

Echipa antrenata de Jupp Henyckes a dominat categoric partida, avand 13-1 la suturile pe spatiul portii si o bara. 

Mansa secunda se va juca pe 14 martie, la Istanbul. 


chelsea barcelona willian messi paulinho iniesta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006258 (s)