News Flash:

CFR: Mai multe trenuri, ANULATE din cauza fenomenului de chiciura de la nivelul firelor de contact. Traficul rutier, deschis pe toate sectoarele de autostrazi

19 Martie 2018
886 Vizualizari | 0 Comentarii
tren inghet

Mai multe trenuri au fost anulate din cauza fenomenului de chiciura de la nivelul firelor de contact, informeaza CFR.
Din cauza fenomenului de chiciura de la nivelul firelor de contact, a elementelor de infrastructura si a materialului rulant, trenurile de la Bucuresti Nord la Constanta, Craiova, Galati, Ploiesti si retur circula cu intarzieri.

Deoarece intre Ciulnita si Constanta nu poate fi utilizata tractiunea cu locomotive electrice, au fost anulate urmatoarelor trenuri: IR 1581, IR 1582, IR 1587 si IR 1588 Bucuresti Nord – Constanta si retur, R 8212 Constanta – Fetesti, R 8011 Bucuresti Obor – Fetesti, R 8012 Ciulnita – Bucuresti Obor, R 8002 si R 8003 Constanta – Bucurestilor Obor si retur, iar pasagerii vor fi preluati de restul trenurilor din grafice.

”In zonele unde este necesar, se intervine cu utilaje si cu locomotive Diesel, iar calatorii vor fi preluati spre destinatii cu trenuri din graficele de circulatie sau cu trenuri suplimentare. Regretam situatia creata. Toate masurile operative care se iau au ca principal scop circulatia trenurilor in conditii de siguranta”, arata CFR.


Circulatia rutiera este deschisa pe toate sectoarele de autostrazi si drumuri nationale

In ceea ce priveste circulatia rutiera, aceasta este deschisa, luni dimineata, pentru toate categoriile de autovehicule pe toate sectoarele de autostrazi si drumuri nationale afectate de conditiile meteorologice din aceasta perioada.

Potrivit CNAIR S.A., la aceasta ora circulatia rutiera este deschisa pentru toate categoriile de autovehicule pe toate sectoarele de autostrazi si drumuri nationale afectate de conditiile meteorologice din aceasta perioada.

De asemenea, circulatia pe A2, Bucuresti – Constanta este deschisa pentru toate autovehiculele si nu mai sunt sectoare pe care sa se circule controlat.

In perioada 18.03.2018 ora 17.00 – 19.03.2018, ora 05.00, la nivel national, drumarii au actionat cu 922 de autoutilaje si au raspandit 6918,275 tone material antiderapant.

Soferii sunt sfatuiti sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile din trafic, sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator pentru conditii de iarna si sa se informeze in prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele tranzitate.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei, exista drumuri nationale pe care circulatia se desfasoara ingreunat din cauza revarsarii unor cursuri de apa si a inundarii partii carosabile.

Astfel, in judetul Bacau, DN 12B, la iesirea din localitatea Targu Ocna catre Slanic Moldova, este afectat pe o lungime de 50 de metri, din cauza fisurilor majore de pe partea carosabila (diferenta de nivel de 20-25 cm), in urma infiltrarii apei. Circulatia se realizeaza alternativ, pe un singur fir. In judetul Buzau, pe DN10 Buzau - Brasov, in loocalitatea Magura, din cauza surparii suprafetei carosabile in urma unei alunecari de teren, se circula ingreunat, pe un fir alternativ, pentru semnalizare existand indicatoare si balize.

In judetul Valcea, pe DN 64, in localitatea Baile Olanesti, la kilometrul 134, s-a produs o alunecare de teren, iar circulatia se desfasoara alternativ, pe un sens.

In ce priveste drumurile judetene, in judetul Alba pe DJ 142L este inchis circulatiei rutiere intre Mihalt si Zaries, din cauza acumularii apei pe carosabil. Circulatia se desfasoara pe rute ocolitoare. In judetul Brasov DJ 104K este inchis circulatiei rutiere intre Comana de Jos si Crihalma, din cauza afectarii structurii de rezistenta a podului ce face legatura intre cele doua sate, DJ 103E este restrictionat circulatiei rutiere intre Maierus si Arini, din cauza unui cap de pod afectat, DJ 131E este restrictionat circulatiei rutiere intre localitatile Fagaras si Sona (se poate circula numai cu autovehicule de teren), iar DJ 104J este restrictionat circulatiei rutiere intre localitatile Sona si Halmeag (se poate circula numai cu autovehicule de teren).

In judetul Covasna, pe DJ 131 intre Baraolt si Capeni, circulatia rutiera se desfasoara pe un singur fir alternativ, din cauza surparii asfaltului pe o suprafata de 10 metri, iar DJ 131B este inchis in zona podului ce leaga localitatile Augustin de Racosul de Sus, carosabilul fiind afectat pe o lungime de 1,5 km. Circulatia se desfasoara pe rute ocolitoare.

In judetul Galati, DJ 251G este inchis intre localitatile Valea Marului si Maciseni din cauza unui podet care s-a rupt. Circulatia se desfasoara pe rute ocolitoare.

In judetul Harghita DJ 131 este surpat pe aproximativ 10 metri liniari in Ocland. Se circula alternativ, pe un singur fir.

In judetul Vaslui DJ 244E este inchis circulatiei rutiere pe raza localitatii Gugesti, din cauza apei de pe carosabil. Circulatia se desfasoara pe rute ocolitoare.

In Vrancea, DJ 205L este inchis in zonalocalitatii Vrancioaia, carosabilul fiind surpat pe aproximativ 40 de metri. Circulatia se desfasoara pe rute ocolitoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007047 (s)