News Flash:

Cezar Preda: Nominalizarea lui Melescanu la MAE, rasplata pentru sprijinirea lui Ponta

10 Noiembrie 2014
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
cezar preda
Nominalizarea lui Teodor Melescanu pentru postul de ministru de Externe este "o rasplata" pe care premierul Victor Ponta i-o acorda fostului sef al SIE pentru sprijinul obtinut de la acesta si nu va rezolva disfunctionalitatea privind votul din 16 noiembrie, a declarat, luni, Cezar Preda (PDL).
"Este o rasplata fata de sprijinul lui Melescanu fata de Ponta. Nominalizarea lui Melescanu pentru postul de ministru al Afacerilor Externe nu va rezolva nicio problema din ceea ce inseamna disfunctionalitatea la vot din 16 noiembrie, mii de romani nu vor putea vota", a precizat, pentru MEDIAFAX, deputatul PDL Cezar Preda.
Titus Corlatean a anuntat, luni, ca l-a informat pe premierul Victor Ponta ca a decis sa-si depuna mandatul de ministru, mentionand ca MAE isi mentine pozitia ca nu exista baze legale pentru infiintarea de noi sectii de votare in strainatate la turul al doilea.
Corlatean a spus ca in noaptea de vineri spre sambata, la ora 23.58, s-a primit la MAE, pe fax, un comunicat BEC in care se preciza ca nu exista niciun impediment legal pentru organizarea de noi sectii de votare. El a precizat ca in hotararea anterioara a BEC, act cu forta juridica, nu exista precizarea din comunicat, iar comunicatul nu are forta juridica. mediafax.ro

victor ponta cezar preda melescanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007208 (s)