News Flash:

Cerere inedita in casatorie in Piata Operei din Timisoara. Primarul Robu a rabufnit si a cerut amendarea tinerilor

27 Septembrie 2015
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
cerere timis2
Cererile inedite in casatorie au intrecut orice limita, recent, dupa ce un tanar i-a cerut mana prietenei sale printr-un mesaj afisat pe un banner agatat de fatada Operei din Timisoara. Cel putin asa crede primarul Nicolae Robu, care sustine ca gestul a fost total deplasat si a cerut Politiei Locale sa ii amendeze pe cei care ar dori sa il imite.
„A aparut acum un lucru care e total deplasat. Balconul Operei, care este balconul Revolutiei, a ajuns sa fie folosit pentru cereri in casatorie, declaratii de dragoste. Trebuie sa respectam… Iubirea este un sentiment foarte frumos, dar este un sentiment privat si vorbim despre o cladire monument. Este o lege referitoare la monumente. Deci pe o cladire monument care gazduieste Opera Romana din Timisoara si Teatrul National din Timisoara, pe balconul Revolutiei nu cred ca este normal ca cineva sa afiseze bannere interzise de lege cu declaratii de dragoste”, sustine primarul Timisoarei, Nicolae Robu.
De fapt, totul a inceput dupa ce un timisorean a decis sa isi surprinda iubita si, cu ajutorul unor prieteni, a confectionat un banner imens pe care a scris „Maria vrei sa fii sotia mea”. Apoi, fara ca tanara sa suspecteze ceva, a chemat-o la o plimbare in centrul Timisoarei, iar, la un moment dat, prietenii lui au desfasurat bannerul agatat de balconul Operei din Timisoara, iar barbatul s-a pus in genunchi si a cerut mana celei pe care o iubeste. Evident, raspunsul a fost „Da”.
Primarul crede, insa, ca astfel de gesturi romantice nu sunt permise de lege si a cerut Politiei Locale sa ii amendeze pe cei care ar dori sa il imite pentru afisare de bannere in locuri nepermise, scrie tion.ro.
„Am cerut sa se aplice legea. Am cerut Politiei Locale sa aplice legea, sa vada ce stabileste legea pentru afisarea de bannere intr-un loc nepermis. Este un gest ostentativ, asa cum au mai facut si altii gesturi ostentative, sa demonstreze ca se poate. Nu am nimic cu nimeni, nici cu indragostitii, nici cu biciclistii, nici cu copacii, dar daca nu mai respectam nimic si transformam in ce vrem noi… E vorba despre niste reguli – le respectam sau nu. Maine se duce altcineva, daca e la liber folosirea balconului Operei pentru ce vrea fiecare, si pune alt mesaj. Haideti sa fim oameni seriosi”, a concluzionat Robu.

cererile inedite nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006715 (s)