News Flash:

Centrul de sange din Timisoara este pregatit sa ajute ranitii din clubul Colectiv. Medicii timisoreni sunt gata sa intervina

1 Noiembrie 2015
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
donare
Tragedia de la Bucureşti a șocat întreaga ţară. Numărul morţilor şi al răniţilor care au fost transportaţi la spital este inimaginabil. Sunt cel puțin 27 de morți și 162 de răniți în urma incendiului care s-a petrecut vineri seară într-un club din București. Doctorii din Timişoara sunt pregătiţi oricând să dea o mână de ajutor colegilor de la Bucureşti în gestionarea situaţiei.

Deşi nu li s-a solicitat încă ajutorul, doctorii din Timişoara sunt pregătiţi să intervină dacă li se va cere acest lucru. De la trimiterea de sânge până la acceptarea de pacienţi în spitalele din Timiş, toate aceste lucruri sunt posibile.

Nu am primit solicitări de la Bucureşti. Am vorbit la centrul de sânge, care este cu toate rezervele la zi. Dacă se va solicita de la Bucureşti se va trimite cantitatea necesară. Deja au sunat donatorii, noi vrem să fie într-o coerenţă, având în vedere că acolo centrul este cu rezervele asigurate, să vină pe măsură ce acestea se vor epuiza. Dacă vom fi solicitaţi vom primi toţi pacienţii care vor să-i trimită de la Bucureşti. Şi noi aşteptăm să vedem ce se întâmplă şi suntem îngrijoraţi de situaţia de la Bucureşti. Ne pare foarte rău pentru tragedia întâmplată. Orice solicitare se va face va fi onorată”, spune Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006499 (s)