News Flash:

Celebrul nutritionist Mihaela Bilic ne explica cum putem slabi cu... merdenele

8 Septembrie 2018
1385 Vizualizari | 0 Comentarii
Bilic

Mihalea Bilic este unul dintre cei mai cunoscuti nutritionisti din Romania, iar de-a lungul anilor, a tinut numeroase diete, unele dintre ele extrem de ciudate. Printre acestea se numara si dieta cu merdenele, despre care a vorbit intr-un interviu pentru life.ro, potrivit one.ro. „Da, cum sa nu, am inventat cure de slabire, cum sa nu le tin. Trebuia sa le testez pe toate. Am tinut toate combinatiile, toate dietele care mai de care mai extreme, cu numar de calorii sau cu aliment unic. Toate inventiile. Tot ce am auzit, am incercat savad ce functioneaza mai bine inclusiv pastrand alimentele care imi placeau mie. De exemplu, pe vremuri, imi placeau dulciurile si am tinut cura de slabire cu inghetata Cand imi placea patiseria, am inventat cura de slabire cu merdenele”, a declarat Mihaela Bilic.
 
„Toate functioneaza. De aici provine mirajul pentru ca daca mananci supravegheat, de obicei mult mai putin ca si cantitate, esti disciplinat, normal ca ai rezultate. Problema e ca obosesti si nu poti face din aceste diete un stil de viata pentru ca dupa ce ai vazut ca au functionat, dupa ce ai vazut ca ai scazut un numar de kilograme automat subconstientul tinde sa iti spuna ok, hai ca ti-am facut acum moftul, hai sa ne intoarcem la o viata normala pentru ca nu putem sa mancam pe viata nici inghetata, nici merdenele, nici piept de pui cu salata”, a mai spus ea.
 
Mihaela Bilic
a detaliat si in ce a constat cura cu merdenele: „O merdenea pe zi si un lapte batut. La 5 dupa-amiaza cand mancam merdeneaua era fericirea pe pamant. E greu insa sa iti tii organismul in frau ca doar asta primeste. Este despre disponibilitatea noastra de a ne controla permament. E teribil sa iti reglezi foamea si sa zici asteapta-asteapta cuminte. Acum nu mai avem autocontrol si nici fermitate in a avea grija de noi, ne lasam liberi sa mancam orice-oricand si apoi ne ducem la nutritionist sa puna biciul pe noi si apoi iar stam cuminti si apoi iar liber la joaca si tot asa”.
 

 


mihalea bilic nutritionisti mihaela bilic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005733 (s)