News Flash:

Cele mai rapide 3 diete de slabire

3 Iunie 2018
956 Vizualizari | 0 Comentarii
slabire mare 3

Vara si-a intrat de ceva timp in drepturi si din pacate, multi dintre noi nu au apucat sa ia masuri pentru a scapa de cateva kilograme in plus si astfel proba costumului de baie ar fi compromisa. Ca sa va incurajez, m-am gandit sa vin in sprijinul vostru cu 3 tipuri de diete, menite sa va scape de 4-5 kilograme in doar cateva zile. In realizarea acestui top s-a urmarit alegerea si prezentarea a cate o dieta pentru fiecare persoana. Nu depinde decat de tine sa alegi dieta care ti se potriveste cel mai bine. 

1.Dieta stewardeselor - slabesti 4-5 kilograme in 4 zile
Este o dieta drastica, cu 3 mese pe zi si cu cateva momente de foame. Partea buna este ca se tine usor, pentru ca ai nevoie de alimente care oricum sunt la indemana. Daca respecti cateva reguli simple, vei da jos exact surplusul corpului tau si te va face sa ajungi la o silueta sculptata si armonioasa exact ca a stewardeselor. Desi efectele sunt rapide si de calitate, sa stiti ca daca reveniti la vechiile obiceiuri alimentare proaste, veti repune kilogramele date jos. Dieta ar arata cam asa:

Ziua 1 
Dimineata:o jumatate de grapefruit si o cafea fara zahar
Pranz: o bucata de carne ( peste, vita, pasare) fripta, la cuptor sau fiarta, o salata verde cu rosii, dara fara dressing, 1 mar
Cina: 2 oua fierte tari,un catronel de fasole verde fiarta, 1 grapefruit

Ziua 2 
Dimineata: o jumatate de grapefruit si o cafea fara zahar
Pranz: o bucata cat o palma de carne slaba, fripta, preparata la cuptor sau fiarta, o salata verde cu putin suc de lamaie, un pahar de 200 ml de suc de rosii
Cina: o farfurie cu fasole verde, broccoli si conopida preparate la aburi la care poti adauga putin suc de lamaie sau usturoi

Dieta-miracol: Slabesti 5 kg in doar 3 zile!

Ziua 3 
Dimineata: o jumatate de grapefruit si o cafea fara zahar 
Pranz: salata verde cu telina si suc de lamaie, un piept de pui fiert sau fript, 1 mar
Cina: o bucata cat o palma de carne slaba fiarta, fripta sau preparata la cuptor, cateva rosii coapte, un pahar de suc natural de prune sau portocale

Ziua 4 
Dimineata: o jumatate de grapefruit si o cafea fara zahar
Pranz: 2 oua fierte, fasole verde fiarta, 1 pahar de 150 ml de suc de ananas fara zahar
Cina: o friptura la alegere, o salata verde cu o rosie sau castravete, 1 pahar de 200 ml de suc de rosii

Dieta stewardeselor nu se tine des, pentru a evita carentele de vitamine, iar daca ai probleme de sanatate, trebuie consultat medicul. Pentru mai multe detalii despre dieta citeste Cum slabesti 4 kilograme in 4 zile cu dieta stewardeselor

2. Dieta indiana vegetariana
Dieta presupune slabirea a 5 kilograme in 7 zile si se bazeaza doar pe consumul de legume, fructe, sucuri de fructe, lapte, orez si naut, iar fiecarei zile dintre cele 7 ii corespunde cate o categorie de alimente dupa cum urmeaza:

Ziua 1 - Ziua fructelor 
Numarul caloriilor trebuie scazut din prima zi, deci este foarte important sa se consume doar fructe de cate ori ne este foame, nu conteaza cantitatea, dar sa se evite bananele, fructele uscate si la conserva. In rest, trebuie sa se consume pe tot parcurusl zilei 8-10 pahare cu apa.

Ziua 2 - Ziua legumelor 
Iata ca venit si randul legumelor. Ai libertate totala de a consuma absolut ce legume doresti, in orice cantitae si preparate dupa bunul plac. Trebuie doar sa evitati cartofii fierti. In rest sa se consume 8-12 pahare cu apa.

Ziua 3 - Legume si fructe 
Mesele pot fi individuale cu legume sau fructe sau combinate. Se mananca iarasi in cantitatea dorita. Legumele pot fi preparate dupa gusturi. Trebuie evitate doar bananele si cartofii fierti. Nu uitati sa consumati 8-12 pahare cu apa.

Ziua 4 - Ziua bananelor si a laptelui 
Daca tot vi s-a interzis pana acum bananele, in aceasta zi aveti dezlegare la ele. Cele 3 mese ale zilei trebuie sa contina o banana si cate un pahar cu lapte. Daca ti se face foame pe parcurusl zilei, poti consuma o supa de legume, dar fara cartofi fierti. La alegere, se poate consuma lapte de soia fara arome.

Ziua 5 - Ziua proteinelor din orez si naut 
Pentru ca organismul are nevoie si de proteine, in aceasta zi se consuma doar orez integral si linte fiarta sau naut. Ca sa ajuti digestia, mai poti consuma rosii, deoarece contin fibre.

Ziua 6 - Ziua orezului integral si a legumelor
La pranz se consuma un castron de orez integral fiert cu 2-3 linguri de naut fiert sau linte fiarta, iar in rest poti consuma doar legume si salate. Nu uita sa eviti rosiile si cartofii fierti si sa consumi 8-12 pahare cu apa.

Ziua 7 - Ziua sucurilor de fructe 
Dimineata: 1 castron de orez integral fiert cu 2-3 morcovi fierti si 1 felie de branza tofu
Pranz si Cina: legume si verdeturi, dar fara cartofi fierti
Intre mese se consuma sucuri naturale de fructe si multa apa.

Pe parcursul celor 7 zile nu ai voie sa consumi cafea, alcool, ceai si dulciuri si ai grija ca dupa incheierea dietei sa nu revii la vechile obiceiuri alimentare. Afla mai multe la Cum slabesti 5 kilograme in 7 zile cu dieta indiana vegetariana.

Poti sa slabesti 5 kilograme in 10 zile urmand dieta cu hrisca!

3.Dieta celor 5 factori

Se bazeaza pe consumul a doar 5 ingrediente la fiecare masa. Zilnic se iau 5 mese: 3 mese principale si 2 gustari si se fac 5 tipuri de exercitii fizice. O masa principala trebuie sa contina 5 ingrediente importante: proteine, fibre, carbohidrati, grasimi sanatoase si o bautura fara zahar.

Surse de proteine ar fi: carnea slaba, ouale, nautul, lintea, fasolea, produsele lactate si cerealele quinoa.
Surse de fibre ar fi: legume, fructe, cereale integrale, fasolea, linte, orez, paine integrala
Cele mai bune surse de carbohidrati: cartofi dulci, cereale integrale, legume, quinoa, fasolea, lintea
Cele mai bune surse de grasimi sunt: pestele, fructul de avocado, iaurtul grecesc, nuci, migdale, seminte, ulei de masline.

Cu ajutorul acestei diete poti pierde chiar 5-10 kilograme in doar 5 saptamani. Efectele se vad din primele 5 zile.

sursa:dietetik.ro


vara ziua 1 ziua 2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005073 (s)