News Flash:

Cele mai nimfomane femei, in functie de zodie. Nu pot sta fara sex

26 Februarie 2017
2181 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
LOCUL 4: SCORPION

Spre deosebire de barbatul Scorpion, care ar prinde podiumul in acest top, femeia Scorpion cauta mai mult decat aventura sexuala. Ea vrea in primul rand sentimente, insa ce nu poate ascunde nativa Scorpion este ca se gandeste mai mereu la sex. Si, ce e interesant, se gandeste la sex cu acelasi barbat pe care a pus ochii sau cu care e intr-o relatie. Femeii Scorpion nu ii place sa insele nici macar cu gandul.

LOCUL 3: FECIOARA

Femeia Fecioara are o alura inocenta si nimeni nu ar banui ca in capul ei zadarnicesc toata ziua scene de sex. Putini stiu ca Fecioarele au o capacitate impresionanta de a-si suprinde partenerul si il imagineaza in tot felul de ipostaze inainte de a se intalni cu el.Femeia Fecioara pune mare pret pe sex intr-o relatie, cu toate ca nu ii place sa vorbeasca despre asta. Sexul pentru o Fecioara ramane ceva foarte intim si nu este un subiect pe care sa il discute cu mare lejeritate in fata tuturor. Chiar si cu prietenii are probleme in a discuta despre sex pentru ca uneori ii este rusine sa recunoasca faptul ca are anumite fantezii sexuale.

LOCUL 2: TAUR

Femeia Taur stie sa ia taurul de coarne. Nu doar ca se gandeste foarte des la sex, dar ii place sa il si puna in practica. In viziunea femeii Taur, sexul este necesar atat pentru sanatate (eliberare de endorfine, previne bolile cardiace, alunga stresul) cat si pentru recastigarea increderii in sine. Femeia Taur poate avea multe aventuri sexuale intr-o luna pentru ca urmareste intotdeauna sa fie validata in fata barbatilor.

LOCUL 1: GEMENI

Femeia Gemeni este campioana acestui clasament. Are atata imaginatie la dispozitie incat este si greu sa nu isi imagineze tot felul de lucruri legate de sex. Femeia Gemeni adora sexul pervers, insa daca este intr-o relatie latura ei romantica iese la iveala. Femeia Gemeni se poate transforma foarte usor cand vine vorba de sex: ba e pasionala si acapareaza tot, ba e ascultatoare in pat si exagerat de romantica. Totul depinde de partenerul cu care face amor.

femeia fecioara fantezii sexuale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005719 (s)