News Flash:

Cele mai neobisnuite practici sexuale

24 Octombrie 2015
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
practici sexuale

Ataca vaginul sau penisul cu urzica
Folosirea plantelor intepatoare, cum sunt urzicile, reprezinta o practica experimentala ce are la baza dorinta de crestere a senzatiilor sexuale prin "tortura" corpului partenerului. Totul depinde de curajul fiecaruia si de cooperarea partenerului. Acestui gen de persoanei ii place sa mearga foarte departe, pana la a-si "arde" organele genitale.


Un barbat a admis ca si-a pus o urzica in interiorul prezervativului si a descris trairile sale. Daca ar fi sa-l credem, fenomenul de urzicare l-a excitat si i-a oferit placere sexuala suplimentara. Acelasi lucru este valabil si in cazul unei femei care a declarat ca adora cand partenerul ii stimuleaza vaginul cu o urzica in timpul preludiului. Aceasta practica are un efect similar cu ceara fierbinte sau biciuirea. Pielea este, totusi, mult mai iritata dupa contactul cu urzica.

Dorinta de a linge sange
Asa-numitul vampirism poate fi o practica sexuala periculoasa daca partenerii depasesc limitele si isi cauzeaza prea multe rani unul altuia. Esenta acestei experiente este lingerea si murdarirea cu sange, dar unii merg chiar mai departe si beau sangele partenerului, precum vampirii. Faustina, sotia imparatului romanAntonius Pius, a baut sangele gladiatorilor raniti fiind convinsa ca astfel isi va mentine fertilitatea. De asemenea, faimoasa contesa Elizabeth Bathory s-a scaldat deseori in sangele fecioarelor de la curtea sa.


Versiunea moderna a acestor mituri urbane este, in mod natural, fetisismul brutal, unde partenerii isi provoaca rani unul altuia cu diverse tipuri de lame. Dupa cum am mai spus, poate fi foarte periculos. Barbatilor foarte curiosi le-am putea sugera sa iti satisfaca nevoia de sange in timpul menstruatiei partenerei.

Vrei sa ai doua penisuri?
Daca ai vazut filmele Nobody is Perfect, inseamna ca stii si de barbatul care si-a taiat capul penisului in doua, sustinand ca se bucura de actul sexual mult mai mult decat inainte. Senzatia oferita partenerei fiind de "limba de sarpe", ca si cum doua penisuri ar penetra-o in acelasi timp.


Unii barbati cad in extrema si isi taie penisul pana la radacina, pentru a avea doua organe sexuale. Se presupune ca aborigenii din Australia faceau asta cu mult timp in urma. Ei isi aratau astfel veneratia pentru un tip de soparla care avea exact acest tip de penis.


Expertii, carora nu li se poate acorda intotdeauna incredere, spun ca un astfel de penis este foarte folositor si ca placerea este literalmente dublata. Ei bine, noi te sfatuim sa ramai cu un singur penis si sa folosesti mai degraba un strap-on.


Daca te tenteaza foarte tare ideea, atunci poate ar trebui sa stii ca ranilor le trebuie cel putin o jumatate de an pentru a se vindeca si ca niciodata nu vei mai putea urina ca inainte.


Cresterea dimensiunii testiculelor si a penisului
Nici aceasta practica nu o recomandam intrucat pare destul de periculoasa. Dar daca esti suficient de nebun si ai o dorinta de neoprit sa experimentezi pe organele tale genitale, atunci poti sa-ti achizitionezi echipamente pentru perfuzie si iti injectezi solutie salina medicala in pielea din jurul testiculelor.


Acestea vor deveni foarte mari. Potrivit oamenilor care au incercat perfuzia scrotului, va creste totodata si circumferinta penisului. Consecintele experimentului sunt minime pentru ca organismul absoarbe salina fara consecinte. Dar, oricat am incerca sa fim deschisi lucrurilor noi sau neobisnuite, aceasta practica pare foarte infricosatoare.


antonius pius
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004655 (s)