News Flash:

Cele mai mari greseli pe care le fac tinerii intr-o relatie

2 Septembrie 2017
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
frigida2
Un studiu realizat de Talk Talk Mobile a demonstrat care sunt cele mai frecvente greseli facute de tineri intr-o relatie. Multe din aceste gafe sunt neasteptate si par inofensive la prima vedere.
In privinta relatiilor bazate mai multe pe comunicarea online sau prin telefonul mobil, cea mai mare gafa este trimiterea intr-un SMS a unui numar foarte mare de emoticoane cu sarut. Acest lucru este valabil atat pentru relatiile noi, cat si pentru cele mai vechi.
De asemena, este considerata o dovada de impolitete ca o persoana sa raspunda la telefonul mobil in timpul unei mese la restaurant cu partenerul sau atunci cand se afla la cinema.
Printre alte gafe care va pot distruge relatia se numara: trimiterea de mesaje dupa ora 11 seara, trimiterea de mai multe ori a unui mesaj la care nu a primit raspuns sau email-uri cu discutii banale.
La studiu au participat 1.000 de persoane din Marea Britanie. Jumatate dintre barbati au considerat acceptabil sa puna capat unei relatii printr-un simplu SMS, in timp ce doar 40% dintre femei au spus sa sunt de acord cu aceasta metoda.
Interesant este ca in comunicarea online unul din cele mai deranjante detalii este folosirea in exces a acronimelor cum este LOL (laughing out loud). In schimb, mesajele de „noapte buna” sau de „buna dimineata” trimise partenerului sunt foarte apreciate.
Totodata, bunele maniere legate de conversatiile prin mesaje text cer ca o persoana sa raspunda in cel mult doua ore la un SMS primit.

un studiu gafe vechi telefonul mobil cinema
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006110 (s)