News Flash:

Cele mai interesante pozitii intime

10 Noiembrie 2016
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
fa oral
Pozitia Curtezana
Iubitul tau trebuie sa se aseze culcat pe pat, lungit pe spate. Tu te vei aseza peste el cu spatele lipit de pieptul acestuia si cu fundul in poala lui. Apoi trebuie sa iti indoi putin genunchii, sprijindu-ti talpile de pat. Pentru a nu te lasa cu toata greutatea peste el, poti sa te sprijini in coate. Barbatul controleaza miscarea leganata din picioare. Pentru a-i fi mai usor, poate sa iti cuprinda soldurile cu mainile.
Steaua oceanului
Incearca sa-ti aduci ambii genunchi spre piept si sa-ti odihnesti picioarele pe pieptul sau pe umerii lui, in timp ce el iti tine genunchii si ii desface. Pozitia se numeste asa pentru ca femeia arata ca o stea de mare pe langa pozitia ingenunchiata a iubitului ei, trebuind sa fie flexibila, iar barbatul rezistent pentru ca el va fi cel care va trebui sa faca toata treaba.

Pozitia lenesului
Partenerul tau trebuie sa se aseze culcat pe pat, pe spate. Tu o sa vii deasupra lui, cu spatele catre el, sprijinindu-te pe talpi. Amandoi veti conduce miscarile si puteti controla unghiul de penetrare. Tu ai aceasta capacitate prin insasi natura pozitiei, iar barbatul punandu-ti mainile pe solduri. Este o pozitie care favorizeaza fanteziile, pentru ca voi doi nu va veti putea privi in ochi, dar mai ales datorita faptului ca, pentru iubitul tau, excitatia vizuala va fi maxima!

pozitia curtezana steaua oceanului pozitia lenesului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005916 (s)