News Flash:

Cele mai infricosatoare destinatii turistice din lume

24 August 2017
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
edinburgh
Suntlocuri pe planeta vizitate doar pentru aerul mistic pe care aceste locuri il au. In aceasta lista putem afla aproximativ 10 orase din lume unde turistii pot avea parte de experiente infricosatoare sa infioratoare.

Edinburgh, Scotia
edinburgh
Edinburgh este cel mai bantuit oras din Scotia, cel putin asa se spune. Aici exista un drum subteran, unde se vehiculeaza ca ar fi fost pusi in carantina si lasati sa moara, toti cei careu sufereau de ciuma la mijlocul anilor 1600.

San Francisco, Statele Unite
alcatraz
Probabil ca ati auzit foarte multi de inchisoarea Alcatraz, au fost facute si filme. Aici se afla cea mai groaznica panorama a istoriei SUA. Cei care sunt aventurosi pot merge intr-un tur al acestei inchisori si pot admira timp de 2 ore, zonele de detentie.

Kimberley, Africa de Sud
africa
Cunoscut si ca „orasul de diamant”, aici se afla aproximativ 150 de case care se spune ca ar fibantuite. Pot fi vizitate prin intermediul turului Kimberley Ghost.

Praga, Cehia
praga
In Praga exista un vechi Cimitir Evreiesc, unde sunt ingropate peste 100.000 cadavre. Unii martori spun ca au avut parte de experiente paranormale in aceasta zona.

Chicago, Statele Unite
marele-
Istoria orasului Chicago este foarte insangerata, cu multe crime si intamplari foarte dubioase. In anul 1871 a fost un mare incendiu in Chicago, unde au murit peste 300 de persoane. Aici se pare ca in Cimitirul Bachelors Grove, este cea mai bantuita zona din lume.

Victoria, Australia
victoria
Australia are faima de a avea cel mai mare azil de nebuni din lume, abandonat. Aici puteti vedea cele mai intunecate zone ale istoriei si de asemenea, cum aratau azilurile de nebuni in urma cu sute de ani.

Rajasthan, India
india
Cel mai bantuit loc din India este in Fortareata Bhangarh din Rajasthan. S-ar spune ca aceasta fortareata este sub vraja unui barbat cu puteri paranoramle care a trait in oras si care nu a reusit sa o faca pe printesa din palat sa se indragosteasca de el. A blestemat la moarte pe toti cei care locuiau acolo si de atunci s-ar spune ca este un loc bantuit.

Londra, Marea Britanie
De Jack Spintecatorul (Jack the Ripper) a auzit mai toata lumea. A fost cel mai mare criminal in serie din lume, care nu a fost prins niciodata.


edinburgh scotia praga cehia victoria australia rajasthan india
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008419 (s)