News Flash:

Cele mai frumoase si destepte femei din zodiac. Langa ele, chiar te poti simti rege, sunt reginele zodiacului

8 Iunie 2018
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
zz3 640x354

Bărbații apreciază femeile frumoase, însă iubesc femeile inteligente. Dacă se întâmplă să găsească o femeie și frumoasă și deșteaptă, se consideră cel mai norocos bărbat.

Iata sub ce influenta astrala sunt nascute cele mai destepte femei:

1. Sagetator
Si desteapta, si foarte amuzanta si frumoasa. Asa este nativa din Sagetator. A inzestrat-o Mama Natura cu o inteligenta de invidiat, cu un spirit de observatie extrem de fin. Are o multime de idei bune si reuseste sa gaseasca solutii acolo unde totul pare imposibil.

E foarte ambitioasa si nu renunta niciodata la ceea ce isi propune. Vede intotdeauna dincolo de situatia in sine si stabileste o alta perspectiva a lucrurilor, mult mai apropiata de ceea ce urmeaza sa se intample. Cu alte cuvinte, este o vizionara.
Unele dintre cele mai senzuale femei ale zodiacului,carismatice și senzuale sunt reprezentantele zodiei Săgetătorului. Au un corp de invidiat,căci se numără printre reprezentantele zodiacului care adoră să facă sport.

2. Capricorn
Iscusinta femeii Capricorn vine din echilibrul sau, din studiul continuu si din ambitie. E insetata de cunoastere, motiv pentru care isi contureaza o cultura generala bogata.

Isi doreste mereu sa se dezvolte personal si profesional, isi fixeaza obiective si nu se lasa pana nu le atinge. Stie foarte bine sa isi scoata in evidenta calitatile, atat pe cele intelectuale, cat si pe cele fizice. De aceea, va fi o adevarata placere sa o ai prin preajma. E una dintre cele mai admirate femei.

Au stil și sunt foarte elegante,așa că rar le vezi îmbrăcate în haine sport. Atrage prin atitudine,îi place să fie curtată și să își pună în valoaare calitățile.


3. Pesti
Femeia din zodia Pesti este intruchiparea intelepciunii. E ca o zeita. E delicata, frumoasa si feminina, dar in acelasi timp emana un grad sporit de inteligenta, o istetime peste medie.
Nativa reuseste sa observe lucruri pe care altii nu le vad si chiar are o inclinatie spre filosofie. Mintea ei ascutita si profunda o ajuta sa depaseasca multe provocari ale vietii.

Desi uneori pare ca este doborata, ea se ridica si mai puternica, reusind sa ii traga in sus si pe cei din jurul sau.

Au o timiditate înnăscută,ceea ce le face și foarte frumoase. Au un aspect fizic foarte frumos și sunt foarte elegante.


femeile sagetator capricorn 3 pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007775 (s)